copiii de cristal

Se vorbeşte insistent despre o  noua „rasă” de copii, care ne populează planeta cu rapiditate. Sunt firi vesele, delicioase şi iertătoare. Deşi ca regulă au apărut după 1995, găsim excepţii. Ei  diferă de generaţiile precedente prin felul prietenos, echilibrat şi fericit în care interacţionează, empatic, cu ceilalţi pentru a le arăta directia corectă înspre care ar trebui să se indrepte omenirea.

Beneficiind  de pe urma efortului imens al deschizătorilor de drum – Copiii  Indigo – Copiii de Cristal parcurg calea deschisă într-o lume mai plina de certitudine si siguranta. Aceste două generaţii au fost definite prin termenii Indigo si Cristal, deoarece acestia descriu cel mai exact culoarea aurei lor si modelul lor energetic. Copiii Indigo au in aura o proportie foarte mare de albastru indigo. Aceasta e culoarea caracteristică pentru „chakra celui de-al treilea ochi”. Aceasta chakra răspunde de  clarviziune, sau capacitatea de a vedea energia, spiritele si de a avea ceea ce şamanii americani numesc vise, adică „filmul” planurilor superioare.  Copiii de Cristal au o aură superbă, multicoloră, opalescentă, în nuanţe pastelate, asemănătoare cu efectul de prismăal unui cristal de cuarţ. De altfel, eu au o adevarată fascinaţie pentru cristale si pietre. De aici le vine şi numele de „Copii de Cristal”.

Iata care sunt caracteristicile Copiilor de Cristal:
– De obicei sunt nascuti incepand cu anul 1995;
– Au niste ochi enormi, cu o privire intensa;
– Au o personalitate cuceritoare, magnetica;
– Sunt extrem de afectuosi;
– Incep sa vorbeasca destul de tarziu;
– Au o orientare muzicala evidenta si este posibiI sa inceapa sa cante inainte de a invata sa vorbeasca;
– Pentru a comunica, se folosesc de telepatie si de un limbaj format din semne pe care si Ie inventeaza singuri;
– Pot fi diagnosticati drept suferind de autism, sau de sindromul Asperger;
– Au un temperament echilibrat, bland si iubitor;
– Sunt intelegatori cu ceilalti si ii iarta;
– Sunt extrem se sensibili si simtitori fata de ceilalti;
– Sunt foarte legati de natura si animale;
– Dau dovada de capacitati tamaduitoare;
– Sunt foarte interesati de cristale si pietre;
– Vorbesc deseori despre ingeri, indrumatori spirituali si amintiri din vieti trecute;
– Au un simt artistic si creator deosebit de dezvoltat;
– Prefera hrana vegetariana si sucurile, in loc de „mancarea obisnuita”;
– Pot fi niste exploratori si cataratori neinfricati, cu un simt al echilibrului uimitor;

Generaţia care i-a precedat pe Copiii de Cristal este cunoscută sub denumirea de Copiii Indigo şi ei au batatorit calea pentru Cristale. Copiii Indigo simt necinstea, asa cum un câine simte teama. Copiii Indigo ştiu cand sunt minţiţi, trataţi de sus, sau manipulaţi. Fiindcă menirea lor colectivă este să deschidă calea spre o nouă lume a integrităţii, detectoarele interioare de minciuni ale Copiilor Indigo sunt totale, iar spiritul lor războinic constituie o ameninţare pentru unii adulţi. În plus, Copiii Indigo sunt incapabili sa se adapteze la situaţii disfuncţionale – acasă, la lucru, sau la şcoală, în afară de cazul în care sunt trataţi cu medicamente sau sedative.

Darurile spirituale înnăscute ale Copiilor de Cristal sunt şi ele înţelese greşit – în special capacităţile lor telepatice, care îi fac adesea să înceapă să vorbească mult mai târziu decat vârsta la care majoritatea bebeluşilor au învăţat deja să vorbească.

În noua lume pe care o introduc Copiii Indigo, vom fi cu totii mult mai conştienţi de gandurile şi intuiţiile noastre; nu ne vom mai baza atât de mult pe cuvantul scris sau vorbit. Comunicarea va fi mai rapidă,  directă, si sinceră, pentru că se va face de la minte-la-minte. Sunt deja tot mai numeroşi aceia care devin conştienţi de propriile capacităţi paranormale. Interesul nostru pentru fenomenele paranormale a atins un nivel maxim, alimentat de cărţi, emisiuni TV şi filme cu acest subiect.

Nu este surprinzător că generaţia care vine dupa Copiii Indigo are capacităţi telepatice incredibile. Dupa cum am pomenit mai sus, mulţi dintre Copiii de Cristal vorbesc târziu şi nu este pentru ei un lucru neobişnuit să aştepte până la trei sau patru ani, ca să înceapă să vorbească. Părinţii, însă, nu au nici un fel de dificultate să comunice cu copiii lor tăcuţi , ci exersează comunicarea mentală cu Copiii lor de Cristal care utilizază o combinaţie de telepatie, limbaj al semnelor pe care şi-l inventeaza singuri şi sunete (inclusiv cântece).

Necazurile incep atunci cand diferiti profesionisti din sistemul medical sau de invatamant ii categorisesc pe Copiii de Cristal ca avand modele de vorbire „anormale”. Nu este nici o coincidenta ca, pe masura ce se nasc tot mai multi Copii de Cristal, numarul de diagnosticari de autism a atins un nivel record. Este adevărat că reprezentanţii Copiilor de Cristal se deosebesc de alte generaţii, dar ei nu sunt nicidecum cazuri patologice. Din păcate, trăim un model în care ieşirea din normă e sancţionată. E de urmărit dacă aceşti copii comunică bine cu familia. Criteriile de diagnosticare pentru autism sunt foarte clare: persoana autistă trăieşte în lumea sa proprie şi nu are legatură cu alţi oameni. Persoana autistă nu vorbeşte din cauza lipsei de interes de a comunica cu ceilalţi.

Copiii de Cristal sunt exact opusul…

Un comentariu la “copiii de cristal

Lasă un comentariu