Peru 2014, Tabăra de Conştiinţă Extinsă în Amazon

răsărit pe Amazon

Trăim într-o lume a convingerilor hipnotice – atât culturale, cât şi religioase. Aceasta ne limitează atât aspectele fizice, cât şi cele de conştiinţă. Scopul călătoriei sacre în inima Mamei Pământ, urmat de o buclă opţională care ne va duce la Solstiţiu în Macchu Picchu.

Această experienţă care vă va schimba viaţa se petrece în jungla Amazonului, unde mediul permite o schimbare accelerată. Intenţia din spatele acestui proces este o adâncire şi o lărgire a percepţiilor, astfel încât să putem trece de limitele noastre fizice, de barierele interioare şi să ajungem la o stare mai înaltă de conştiinţă, conectată cu tot ceea ce există.

Satul Shipibo în care ne petrecem stagiul de junglăCele cincisprezece zile de elevare a conştiinţei se vor petrece într-o zonă neatinsă, unde nu ajung frecvenţele Occidentului pentru a interfera cu procesul: nu există poluare electromagnetică, nu există electricitate, iar satul în care vom locui se află în susul fluviului, pe un afluent al Amazonului, numit Manati.

Programul zilnic se ocupă de următoarele aspecte:

– corp: detoxifiere cu dietă şamanică şi leacuri din plante indigene. Înot, călătorii şamanice în junglă, conduse de maeştri ai plantelor şi şamani, călătorii pe fluviu pentru a vedea delfinii roz, Tai Chi – toate acestea vor contribui la armonizarea fizică, împreună cu efectele vindecătoare ale ceremoniiilor Ayahuasca. Abordarea corpului este completată de sesiunile de purificare emoţională prin proceduri şamanice şi terapeutice.

– minte: deprogramare şi reprogramare prin  meditaţie, sesiuni şi dezbateri de grup. Eliberarea tiparelor hipnotice, culturale şi religioase. Dezvoltarea intuiţiei.

– suflet: conectări subconştiente şi supraconştiente prin tehnici de respiraţie, ceremonii de iniţiere ayahuasca şi conectare cu Unitatea, iniţiere în cele cinci atribute ale Măiestriei: Centrarea, armonia, potenţialul, viziunea şi inspiraţia. Toate aceste elemente se construiesc pe o fundaţie de Iubire şi duc la trăirea bucuriei care ne formează.

O zi tipică în junglă începe la răsărit, cu Tai Chi, remedii şamanice din plante şi înot în râu. Continuă fie cu iniţieri în cele Cinci Atribute, lucru de grup, plimbări în junglă, sesiuni private sau alte activităţi. Apoi curgte în meditaţia de seară, sau una dintre cele cinci ceremonii Ayahuasca. Vom beneficia de sprijinul terapeuţilor experimentaţi care facilitează întreaga călătorie, şi de contribuţia a patru şamani locali, specializaţi în purificare, protecţie, tratament cu plante şi ceremonii Ayahuasca.

Întregul grup va avea o sesiune de orientare înainte de plecare şi încă una la aterizarea în Iquitos.

Programul călătoriei este următorul

2 iunie – sosire în Iquitos. grupul va petrece noaptea la OK Hostal. Vă rugăm folosiţi formularul de la finalul acestui articol pentru a vă putea rezerva cazarea împreună cu grupul.

După amiaza în Iquitos. Pieţele de şamani şi artizani.

2 iunie – călătorie cu barca spre satul din junglă. O excursie de o zi, prin peisajele minunate din inima Amazonului, până la Nuevo San Jose, unde vom  fi cazaţi în bugalouri specifice Shipibo. Imersie în viaţa locală.

4-17 iunie: program de junglă. Conectare cu natura, lucru personal, terapie cu plante, ceremonii Ayahuasca, meditaţie şi activităţi de grup specifice.

18 iunie: întoarcere la Iquitos, seara în oraş.

19 iunie: zboruri fie spre casă, fie spre Lima şi Cusco pentru cei ce doresc să continue cu bucla opţională la Macchu Picchu. Cazare în Cusco şi seara în Cusco.

Statue of Pachacutec and the cathedral20 iunie: călătorie în Valea Sacră, tren până la baza  Macchu Picchu. Cazare în  Aguas Calientes

21 iunie: autobuz diminaţa, până la Macchu Picchu. Ceremonie la răsăritul soarelui în Macchu Picchu. Întoarcere seara, la Cusco. Cazare în  Cusco.

22 iunie: dimineaţa în Cusco şi zbor de seară la Lima. Cazare în Lima.

23 iunie: plecare spre casă.

Preţul pentru pachetul din junglă din Iquitos, inclusiv transportul în junglă, pensiune completă în junglă, toate practicile şi ceremoniile: 1800 euro. Preţul hotelului în Iquitos nu este inclus în preţul de bază (50 USD pentru două nopţi). Biletul de avion nu este inclus. Folosiţi formularul de la finalul acestui articol pentru a solicita o cotaţie de călătorie cu grupul.

spaţiul de relaxarePreţul de bază pentru bucla Iquitos – Cusco – Macchu Picchu: aproximativ 500 usd, la preţurile biletelor de avion la 1 aprilie. Această parte a călătoriei este opţională.

La cerere se poate organiza cazare în Lima, dacă doriţi să petreceţi o seară pe malul Oceanului Pacific.

Preţul se achită după cum urmează:

The price shall be paid as follows:

– 1000 EUR până la 15 aprilie

– diferenţa până la 15 mai.

Pentru rezervările de avioane, vă rugăm contactaţi

Andreea IonescuActivităţile se desfăşoară într-un grup internaţional şi limba de comunicare este limba engleză. ele vor facilitate de

Andreea Ionescu

Terapeut holistic, coach şi consilier de dezvoltare personală, cu o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea personală, din care ultimii cinci complet dedicaţi terapiilor complementare şi coachingului. Facilitator şi trainer Black Belt, Andreea deţine, de asemenea, iniţiere în mai multe sisteme spirituale şi energetice, pe care le şi predă, cum ar fi  Shinki, Reiki, Seikhim, Huna, Reiki Angelic şi Archangelic .

Ian Stabler

 

Ian Stabler

a lucrat timp de mai bine de 20 ani în terapia individuală şi de gru, ajutând oamenii să îşi reveleze natura interioară, în procese de explorare profundă şi identificare a acelor porţiuni care nu contribuie la potenţialul cel mai înalt al acelei persoane. Rezultatul este o exprimare naturală de sine extinsă a acelei persoane sau a grupului respectiv. Ian s-a specializat în recuperarea sufletului, eliminarea blocajelor şi limitărilor personale din 1986. INiţiat în cele 32 de căi ale înţelepciunii din Pomul Vieţii aparţinnd de tradiţia Kabbalah, practicant certificat de renaştere personală, a petrecut ultimii 12 ani în coaching şi terapie reconstructivă individuală, şi însumează peste 40 de ani de experienţă în lucrul cu oamenii.

Mai multe informaţii despre formatul precedent de expediţie, dedicată formării liderilor, despre facilitatori şi opiniile participanţilor, găsiţi la  https://pisicka.wordpress.com/calatorii-inspirate/calatorie-in-inima-pamantului/consciousness-expansion-for-tomorrows-leaders/what-they-got-from-the-program/

 

2013 group heading to the Jungle

Pentru a vă înregistra pentru călătorie sau a cere informaţii, vă rugăm folosiţi formularul de contact alăturat. Numărul locurilor este limitat la 15.

Name(required)
Email(required)
phone (required)
Reasons for participating
Comment or question(required)

 

Puteţi, de asemenea, să trimiteţi un email la andreeai@yahoo.com sau ianstabler@shaw.ca

Telefoane de contact: +40 722 402068 (Andreea) or +1 6042908646 (Ian).

2 comentarii la “Peru 2014, Tabăra de Conştiinţă Extinsă în Amazon

  1. Pingback: Locuri “speciale” | Pisicka's Book of Life

  2. Pingback: 2014 este anul tău! – Featured, The Happiness Project | Catchy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s