se schimbă Energiile :)

Dragii mei,

pentru că ne întâlnim doar parţial în podul dedicat seminarului săptămânal, m-am gândit să vă transmit ceea ce percep în jurul meu în aceasta perioada. Nu e doar Crăciunul care se apropie, ci e o schimbare mai amplă, mai profundă, ireversibilă.

În special in momentele de amurg şi zori, de sus curge Lumină. Dimineaţa o văd roz, seara o văd ca pe o ploaie de fulgişori de platină. Acelaşi lucru se poate vedea, cu puţină concentrare, şi în timpul zilei, dacă nu este foarte soare.

Ah, da, Soarele. E ciudat să îl simţi fierbinte iarna, dar parcă i-a crescut temperatura şi strălucirea. Toate energiile cresc.
Câmpurile se amplifică, la fel şi percepţiile. Parcă resimt mult mai acut pe cei buni şi pe cei răniţi. Mi-e greu să mă concentrez pe o persoană într-o mulţime, pentru că am impresia că a crescut „zgomotul de fond”. E ca şi cum te-ai afla într-o hărmălaie de glasuri care mai înainte vorbeau în şoaptă şi acum strigă. Dar văd pe feţele lor strălucirea energiei în creştere, sau iminenţa plăţilor karmice.

Sursa se deschide, spontan şi frecvent, de mai multe ori pe zi,  şi foarte des ca un fel de validare a unor gânduri sau intenţii. Ca şi cum ar veni o Voce Mare care te atinge uşor pe umărul astral şi îţi spune „e bine ce faci”. La fel şi prezenţele ghizilor. Mult mai frecvent, mult mai perceptibil, mult mai imperativ când e să indice o cale de urmat.

Energia mea proprie a crescut şi ea. De multe ori e suficient să lansez o intenţie şi văd deja rezultatul de dinainte să mă apuc de lucrul efectiv cu energia. Simt şi alţii lucrul ăsta. Pisica vine şi mi se aşează în braţe de câte ori meditez, sau apare ca un fel de validare la finele majorităţii terapiilor.  Oamenii cu care lucrez spun că mă simt mult mai puternic decât înainte.

Au crescut şi sincronicităţile de toate felurile. Nu numai în jurul meu, ci şi al altora. Le spunem coincidenţe în limbajul de zi cu zi. Ne uităm la ceas şi vedem cifre cu :00 sau  de tip 13:13. Copilul meu îmi trimite sms-uri să mă roage câte ceva, telefonul e închis, dar fac ceea ce mă ruga în sms şi constatăm asta abia când ne reîntâlnim.

Nopţile s-au schimbat şi ele. Revin Maeştrii în vis, cu mesaje cu tâlc şi situaţii în care parcă ne întâlnim ca să mai lucrăm una-alta. Revin şi situaţiile care mai necesitau vindecare şi scenariul din vis este o încheiere alinătoare a unor dureri mari peste care am pus capac, ignorându-le şi declarându-le ca rezolvate.  Dimineţile mă trezesc cu un profund sentiment de pace şi vindecare, de odihnă şi linişte la un alt nivel. Deşi unele nopţi sunt cu 5-6 vise, sau cu o pauză în creierii întunericului, când mă trezesc plină de chef de lucru. Şi lucrez o oră, o oră şi jumătate, sau citesc, şi apoi dorm fără nicio problemă.

Dar, poate, cele mai uluitoare sunt acele „simt că trebuie să”.  Se întâmplă cu zecile în fiecare zi. Simt, în general, nevoia să ies afară, în picioarele goale. Terasa e rece şi udă, dar sentimentul de bucurie generat de contactul cu pământul e de nedescris. Simt nevoia să îngrijesc, mângâi, tratez animale şi simt şi conexiunea cu conştiinţele lor mici  şi frumoase. Simt nevoia să plantez, să văd lucruri încolţind, să mă înconjor de natură în toate formele. Sufăr când primesc flori tăiate, energia morţii lor mă cutremură şi mă îndurerează.  La nivel alimentar, mi-am cumpărat grâu cu pungile. Îmi place cum miroase, îmi vine să gătesc mâncare de grâu, colivă, supă de grâu şi, mai nou, îmi place energia când încolţeşte. Am început să îmi pun grâu la încolţit ca să îl mănânc dimineaţa. În general, tot ce e graminee mă tentează, dar şi alte boabe, cum e lintea sau fasolea  sau quinoa sau năutul. Le simt energia, simt că am nevoie de ea.  Şi cel mai important este că simt nevoia să dăruiesc oamenilor un sentiment bun. Am zile în care îmi vine să îi îmbrăţişez pe toţi cei ce trec pe stradă. Le simt natura, esenţa bună.

În conectări, în special în cele globale, percep stări, mesaje. Pot spune cu precizie cine în reţea are o durere de cap, cine are una de stomac, cine e răcit, cine e fericit.  Deşi nu văd forma umană a celui conectat, îl percep ca pe o scânteie de lumină şi îi simt stările. Dacă mă concentrez în etapa a  doua la forma fizică, văd dacă este bărbat sau femeie, ce vârstă are, cum arată. Reţelele telepatice se deschid treptat.

În planul manifestării fizice, este suficient să mă gândesc la ceva la modul „ar fi bine dacă” şi apoi să abandonez gândul, fără a mă mai agâţa de el. De obicei, partea a doua a frazei, cea de după „dacă” se manifestă în maximum 7 zile. Este incredibil. Este ceea ce aşteptam, iată cum se validează ce auzisem de la înţelepţii venerabili ai Terrei, de pe trei continente. Starea de echilibru, de potenţial, de voioşie centrată a minţii e din ce în ce mai prezentă şi din ce în ce mai stabilă, şi îmi dau seama că asta alimentează manifestarea, împreună cu lucrul constant cu energia.

Săptămâna ce a trecut am avut mult de furcă pe business şi mai puţine terapii. Am resimţit debalansarea şi am contracarat cu o zi pe care am blocat-o în calendar ca să nu lucrez decât cu energia, ca să mă reechilibrez.  Cred că, de fapt, asta începe să devină o reţetă. Este motivul pentru care am simţit că trebuie să vă împărtăşesc toate acestea, cu speranţa că vor fi utile cuiva. Şi, dacă este aşa, vă rog daţi mai departe, sau veniţi cu întrebări aici, pe blog, sau pe email, sau pe grupul yahoo brandyoutrue. E important să ştim că suntem mulţi, că putem, că avem unitate de conştiinţă şi de acţiune.  E mai important să ne sincronizăm acţiunile decât să ne mândrim că noi suntem cei care au făcut primii asta sau aia, sau că avem grupul ăsta sau ăla, sau că avem abilităţile acelea sau acestea. Nu mai e nici timp, nici loc pentru ego.

Se schimbă Energiile, dragii mei. Tranziţia ia amploare. E timpul să facem surfing pe Marele Val.

4 comentarii la “se schimbă Energiile :)

  1. este minunat ca ne ai impartasit si noua ceea ce se intampla 🙂
    cu siguranta suntem mai multi cei care ne recunoastem in povestirile tale
    sa ne intalnim in pace, iubire si bucurie !

  2. Hey!!

    Mi se pare foarte interesant articolul scris de tine. Acum inteleg de unde si pofta mea de linte si fasole din ultimele zile. Totusi, in cazul meu sunt foarte lucruri care mi se intampla dar inca n-am reusit sa fac legatura dintre ele si m-as bucura foarte mult daca m-ai ajuta cu niste raspunsuri. Pot sa-ti trimit un mail? Pe ce adresa? Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s