Storming

După curăţenia emoţională de ieri urmează o noapte plină de vise stranii, descărcări de dureri de mult ştiute. Un fel de „asta e, mergi mai departe”. Visezi oameni pe care i-am iubit şi au ieşit din viaţa mea, oameni bolnavi, în dificultate. Unii vor pieri până la finele anului. M-am trezit plângând cu vaiete.

Familia şamanului a venit ieri. Bebeluşul e bolnav, a tuşit şi a plâns toată noaptea. Ciudat, nu m-a deranjat. I-am trimis în două rânduri vindecare şi spre dimineaţă s-a mai liniştit.

Procesăm toxinele sufleteşti. Apar deja iritarea, frustrarea, dorinţa de exprimare. Grupul e în fază de storming: oamenii demit părerile altora, judecă, sunt condescendenţi, vor să arate ce ştiu. Kotodamele au avut succes.  Le-am repetat de dimineaţă 😀 şi mă bucur că am putut oferi grupului ceva care are valoare pentru ei. E greu să aduci ceva în plus la această gaşcă de maeştri şi mari maeştri, cu toţii vindecători bine asezonaţi.  T. împarte bileţele cu Namaste, pentru reconcilierea finală a energiilor ascuţite. Exerciţiul de armonizare cu ceilalţi este capital. E test de ego.

Leacurile sunt din ce în ce mai rele la gust. Încep să fermenteze, dar Funi spune că sunt bune şi probabil abia mâine primim o tranşă proaspăt gătită. Azi am primit doză dublă de saracura, care e foarte amară, degajă căldură în corp şi îţi face capul mare, la propriu. Funi insistă să ne ducem la râu şi să ne răcorim după saracura…

Puştiul lui împlineşte azi un an. Cu această ocazie, primim o trataţie absolut divină: apă de cocos.

Începem să ne uităm la semnificaţiile acunse. Liliacul care s-a lovit dramatic de plasa patului semnifică renaştere şamanică. Balena cu care m-am întâlnit în ayahuasca este păstrătorul înregistrărilor, iar furnicile care au năvălit azi într-una din căsuţe (cred că aveau ceva bunătăţi acolo) sunt un semnal al (dez)echilibrului între ce oferi şi ce primeşti.

Petrecem după amiaza cu reiki. În grup sunt vreo cinci reikişti, doi primesc azi măiestria 😀 şi se declanşează sarabanda reiju. Înainte de prima ceremonie şi a doua, Jourei-ul a făcut curăţenie preliminară. Sunt singura atât de băgată în practicile japoneze, restul sunt mai teozofi.  Ne pregătim de următoarea ceremonie. Unii sunt reticenţi, după ce au trecut printr-o curăţare mai ceva ca la Nufărul la prima sesiune. Alegerile le aparţin. Funi propune dozele de licoare, câţiva curajoşi cer mai mult, unii stau la acelaşi nivel, alţi câţiva cer mai puţin ca data trecută.

Primesc o grămadă de informaţie, după ce corpul se re-purifică şi simt centrul vitalităţii bubuind, la propriu, de energie, care răzbate prin toate canalele subtile ca un flux uriaş de energie. Simt cum vibraţia urcă, pe măsură ce mă eliberez de relaţii restante. Mă întâlnesc cu demonul unuia dintre cei din grup, călătoresc în soare, curăţ, curăţ, curăţ şi apoi mă bucur de sclipirea naturii Avatar. Ayahuasca pălăvrăgeşte, din nou, în capul meu până dimineaţa, când mă hotărăsc să mă dau jos din pat şi să beau un ceai de Herba Luisa pentru reîmpământare.

Sunt într-o lume verde, în care călăuzele, doctorii şi sfătuitorii sunt plante vorbitoare şi tămăduitoare, şi mă înţeleg de minune cu ele.

2 comentarii la “Storming

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s