Purtătorii Flăcărilor

flame-holders

Avem nevoie de sprijinul vostru  ~ Chemăm pe toţi Purtătorii Flăcărilor!

 

  • Păstori continentali ai Focului Sacru
  • Stabilizarea Reţelei ~ Invocarea Adăposturilor Eterice
  • Decretele Focului Sacru, în formaţie de grup

Formarea radiaţiei de Grup

Preaiubită Familie a Soarelui,

Suntem pe cale să trecem prin cea mai intensă serie de iniţieri pe care am primit-o vreodată ca Avatar de grup în evoluţie, în slujba Omenirii. În efortul de a pregăti matricea ce conţine enertgia, necesară pentru a primi beneficii maxime din aceste iniţieri în lanţ, chemăm pe toată lumea în linia întâi pentru a transmite Focurile Sacre cu forţă completă pe toată durata programului de Rituri de Trecere.

Fundaţia Children of the Sun a organizat trei programe pentru a ajuta la împământarea şi stabilizarea acestei matrici energetice a Focului Sacru. Aceste programe sunt concepute pentru a construi şi susţine la nivel global radiaţia acestei lumini concentrate cu inteligenţă prin intermediul decretelor divine, al invocării şi acordării la adăposturile eterice şi păstorirea la nivel de continent a razelor planetare. Toate programele sunt detaliate mai jos, în această informare.

Este timpul să ne adunăm pentru o demonstraţie solidă a demersului concentrat de grup, adunându-ne echipele, reţelele de lumină şi tovarăşii noştri – Slujitorii Planetari de LUmină, pentru a chema cele mai puternice dispense de Foc Cosmis în timp ce aprindem întreaga lume cu strălucirea noastră unită.

 Misiuni planetare speciale – informaţii suplimentare

globe gold

Programul 1

PĂSTORII CONTINENTALI AI FOCULUI SACRU

Acest program a fost conceput pentru a menţine un echilibru inspirat, la nivel global, al focului sacru pe tot parcursul Riturilor de Trecere.

Mai jos se află cele şapte continente care vor avea privilegiul sacru de a păstori Flăcările Perfecţiunii Divine pe Pământ:

  • Africa
  • Asia
  • Australia
  • America Centrală
  • Europa
  • America de Nord
  • America de Sud

Fiecare continent va primi o direcţie de concentrare pe Focul Sacru, în tandem cu publicarea Riturilor,

Vă rugăm să descăraţi documentul  PDF care listează săptămânal îndatoririle săptămânale de păstorire pentru fiecare continent.

Poate e bine să vă puneţi o alarmă ca să consultaţi documentul în fiecare duminică, atunci când se publică un nou Rit, pentru a vă asigura că ştiţi ce flacără trebuie să transmită continentul vostru în timpul acelei săptămâni.

Continent Schedule 

flame-violet

Programul 2:  
 
INVOCARA SPRIJINULUI ADĂPOSTURILOR ETERICE

În toate cele 12 săptămâni de iniţieri din timpul Riturilor de Trecere, invocăm sprijinul divin de intervenţie de la Marea Gazdă Ascendentă, Elohimi şi Legiunile de Îngeri.

Câmpurile de conştiinţă ale acestor Fiinţe Divine sunt puternic concentrate în dimensiunbile eterice, aflate în benzile multidimensionale care înconjoară Pământul. Aceast aşa-numite „adăposturi” se află deasupra oraşelor, munţilor, apelor şi ţărilor. Fiecare locaţie este un nucleu important de energie, care oferă stabilitate reţelelor planetare, alimentând viaţa şi susţinând acţiunea Focului Sacru.

Prin Legea invocării, putem cere sprijin radiant complet de la aceste generatoare divine, care să ne ajute pentru fiecare nevoie şi intenţie în timpul iniţierilor Riturilor de Trecere.

Chemăm fiecare persoană să ne ajute în acest demers global, invocând intervenţia şi sprijinul adăposturilor eterice aflate în ţara în care locuiţi. Pentru a maximiza radiaţia de sprijin, vă rugăm extindeţi-vă invocarea pentru a cuprinde şi adăposturile din zonele care înconjoară ţara sau regiunea voastră.

List of Etheric Retreats

În plus, puteţi explora posibilitatea vizitării acestor adăposturi eterice în meditaţie şi somn, ca mijloc de a ajuta şi mai mult procesul de iniţiere facilitat de Rituri.  

flame-gold

Programul 3

DECRETELE FOCULUI SACRU PENTRU RITURILE DE TRECERE 

 

„Vei decreta un lucru, şi acela va fi format pentru tine.”

Fundaţia Children of the Sun oferă tuturor 16 Decrete originale ale Focului Sacru, pentru a fi utilizate simultan cu sarcinile noastre divine. Această colecţie de invocaţii puternice a fost co-creată pentru a ajuta la magnetizarea tuturor celor şapte raze planetare pentru ca ele să lucreze în sinergie deplină cu demersul nostru de grup.

Se recomandă ca aceste Decrete Divine să fie folosite zilnic, în liniştea spaţiului vostru sacru, sau în prezenţa amplificată a unei armonici de grup. Prin Legea Universală a Invocării, care lucrează în tandem cu Legea Demersului de Grup, putem direcţiona conştient şi putem cere eliberarea Focurilor Sacre în acţiune binevoitoare.

Sacred Fire Decrees

Ridicându-ne vocea colectivă pentru a trimite aceste mari decrete, ajutăm din abundenţă la revelara Apariţiei noastre divine potenţiale.

flame-blue

ROLUL DE CONDUCERE A GRUPURILOR ÎN TIMPUL RITURILOR DE TRECERE 

  Aplicarea cu succes a acestor trei programe depinde în mare măsură de cooperarea noastră globală. Ar fi foarte benefic dacă echipele GEO şi conducătorii grupurilor ar putea avea TOATE TREI documentele programelor pregătite dacă  sosesc cereri referitoare la participare şi misiuni ale ţărilor.

Vă rugăm să vă rezervaţi timp pentru a vă familiariza cu aceste docmente pentru a vă asigura că totul se desfăşoară în sincronicitate perfectă.

Vă mulţumim, încă o dată, pentru că sunteţi pionieri ai conştiinţei divine. Leadership-ul vostru şi dedicarea pentru misiunea de grup este profund apreciată.

Binecuvântări strălucitoare tuturor.

flame-green  

CENTRUL DE ILUMINARE 

    

~ Centrala Focului Sacru pe timpul Riturilor de Trecere ~ 

      Punem în mişcare o radiaţie şi saturaţie ENORMĂ a razelor planetare în Camera noastră de transfigurare, săptămânal, pe timpul riturilor d etrecere. Toată baza de membri ai Centruliu de Iluminare va funcţiona în Grupurile de Păstorire a Focului Sacru în loc de scânteia solitară îngrijită de un membru. a

Cu aproape 500 membri actici care se pregătesc să transmită în fiecare duminică, suntem siguri că această mărire a activităţii luminii divine ne va ajuta să rămânem conectaţi şi împământaţi în continuare,  în timp ce trecem prin aceste niveluri înalte de iniţiere.

Vă rugăm să vă alăturaţi nouă pentru a radia Lumina lui Dumnezeu, în serviciul iubitor pentru Corpul nostru de Grup.

 

Join us on The Center of Illumination

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s