11 noiembrie: începutul creaţiei Noii Realităţi

nature pictures rain drops on green leaf nature pics    Foloseşte-ţi  intuiţia pentru a hotărî dacă există sau nu conştiinţă în afara corpului. Şi decide dacă există chiar după moartea corpului. Dacă intuiţia te conduce, atunci îmbrăţişează această credinţă cu toată inima. Dă-i drumul.

Apoi, vizualizează conştiinţa ta ca pe un nor învolburat în jurul corpului, care creează percepţia existenţei tale fizice. Imaginează-ţi că acest nor te aşteaptă să îi dai instrucţiuni. Din nou, ascultă-ţi intuiţia. Şi dacă pare corectă, atunci alege să crezi cu putere. Acum, cu ochii minţii, vizualizează acest nor turbionar  mişcându-se rapid în spirală, ca şi cum ar aştepta să îl pui în acţiune.

Este alegerea ta. Poţi crea propria realitate, l fel cum creezi conştient visuri în fiecare noapte. Dar dacă ignori această capacitate, atunci viaţa ta e ca un steag bătut de vânt… şi eşti ca un pasager într-un tren care se mişcă în cerc. Aşa încât vizualizează cum atenţia minţii preia blând controlul acestui nor în spirală, care poate schimba Matricea Realităţii lumii tale.

Priveşte.

Acum îndreaptă acest vortex de conştiinţă spiralată  în afară şi în faţă, spre viitorul Pământului. Vizualizează o lume calmă şi armonioasă, care înfloreşte după o trezire masivă a planetei, care are loc în lunile ce urmează.

Vizualizează această trezire ca fiind la fel de şocantă ca ideea pe care noi, umanitatea, am avut-o despre Pământul plat într-o zi de vineri şi uimirea  de luni, plină de bucurie, că de fapt e sferic. Adu în minte imagini despre CNN anunţând la ştirile de ultimă oră că au apărut dovezi materiale ale existenţei conştiinţei umane în afara corpului… validarea ştiinţifică a existenţei sufletului şi a interconectării tuturor sufletelor.

Imaginează-ţi că, sub greutatea zdrobitoare a acestei noi realităţi oficiale, se prăbuşeşte căsuţa cea veche şi fragilă a iluziei mentale bazate pe frică, în cele trei forme ale ei. Frica de a muri devine o glumă. Frica de cei ce îţi vor lua aurul devine stupidă. Iar frica de cei ce râd de tine devine iraţională.

Imaginează-ţi inimile familiei noastre planetare, cooperând cu adevărat unele cu altele, şi fuzionând ca un milion de picături de ploaie pe frunze verzi, gigantice.

Acum opreşte-te pentru o clipă şi pune-ţi o întrebare. Este posibilă această realitate incredibilă?

Dacă nu există niciun obstacol la care să te poţi gândi şi care să o facă imposibilă, atunci, prin definiţie, e posibilă. Şi, astel, foarte mulţi dintre noi pot realmente să o dorească în realitatea minţilor noastre. Aşa încât continuă să „programezi”vârtejul conştiinţei cu acest şablon încărcat de credinţă şi activat prin vizualizare.

Imaginează-ţi fotograme cu oameni din întreaga lume, treziţi brusc dintr-o transă şi realizând că experianţa lor de grup e controlată de credinţele grupului în exact acelaşi mod în care creăm peisaje ale realităţii în vis.

Vizualizează întreaga planetă brusc cuprinsă de înţelegerea surprinzătoarea că realitatea este exact ca un vis de grup în care există două moduri de existenţă. Primul mod este cel în care am visat ere întregi. Minciuna în care am cedat controlul asupra realităţii şi am fost împinşi de coşmarele şi limitările noastre. Noul fel va fi să ne trezim şi să preluăm constrolul, şi să zburăm împreună într-o realitate lipsită de teamă, în care co-creăm ca un minunat mozaic în grup.

Astfel, imaginează-ţi specia noastră iluminată de această descoperire ştiinţifică majoră a Matricii Realităţii… Care duce sute de milioane de oameni la trezire şi o schimbare netemătoare a poveştii pe care o trăim împreună.

Acum, vizalizează vortexul conştiinţei împletindu-se cu milioane de alte vortexuri, care proiectează, cu toatele, Transmisia Noii Realităţi în viitorul nostru în acelaşi moment.

Timp de 11 minute, 11 zile la rând, la 11.11 pm EST (6.11 dimineaţa ora României) ne vom privi mental ochi în ochi prin intermediul acestor imagini. Astfel încât după ce vă alăturaţi nouă, amplificaţi atât credinţa că funcţionează, cât şi intensitatea culorii şi strălucirii acestor imagini pe care le vedeţi mental. Credinţa şi vizualizarea sunt cele două chei pe care le aveţi pentru a crea în Matricea Realităţii.

Gradul în care putem schimba Matricea Realităţii la scară globală este un joc al numerelor. Avem nevoie de un milion de oameni alături de noi până pe 11.11.

Singurul mod practic în care se potate întâmpla acest lucru e dacă trimiteţi acest mesaj tuturor celor pe care îi cunoaşteţi.

Putem schimba, cu adevărat lumea.

Pentru înscriere, vă rugăm urmaţi linkul de mai jos:

http://www.wix.com/realitytransmission/11-11-transmission/page-1

Iar pentru meditaţie, graţie dăruirii Lianei Ceterchi, găsiţi textul în română ăn format audio, ca să îl puteţi urmări în timpul conectării fără să fie nevoie să citiţi vreun text. Enjoy.

vox rec _01

2 comentarii la “11 noiembrie: începutul creaţiei Noii Realităţi

Lasă un comentariu