Atelierele de Solstiţiu

21 decembrie: ziua Potenţialului. Sămânţa, începutul Creşterii, expresia ascunsă în embrion. Tot atâtea motive de lucru pentru amatorii de meditaţie, terapii complementare, conectări. De aceea, meniul de 21 decembrie cuprinde:

1. Atelier de terapii în era lui 1. De la măsurarea parametrilor energetici (aduceţi anse, pendul, raportor…) până la schimbarea principiilor de polaritate în terapiile energetice, plus bonus – deschiderea Inimii Superioare . De la 10 la 13. Donaţie minimă sugerată: 111 lei.

2. Steaua din Bethlehem. Iniţiere şi meditaţie. Portalul venusian care ne deschide perspectiva către Maestra şi Protectoarea Pământului, Luceafărul, Venus.  De la 15.00 la 17.00 Donaţie minimă sugerată: 111 lei.

3. Conectarea cu energiile Solstiţiului şi workshop – iniţiere Shinki. de la 17.00 la 20.00. Shinki este Energia-Sursă în panteonul japonez, echivalentul Divinităţii.

Este locul de unde izvorăşte primul Suflu, ReiKi. Conectarea cu această energie permite accesul în stările superioare de conştiinţă şi deschiderea potenţialului de manifestare. Sesiunea va permite participare prin Skype, de la distanţă.

Donaţie minimă sugerată: 111 lei. Pentru a efectua donaţia în cazul participării la distanţă, vă rugăm accesaţi http://miraclehighway.org/make-a-donation/

Pentru detalii, vă rugăm trimiteţi un mesaj la andreeai@yahoo.com sau pe sms la 0722402068.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s