o metodă simplă de protecţie şamanică

Şamanii americani folosesc o metodă care ne permite ieşirea din timp. Ştim că chakrele informează direct sistemul nervos şi sunt legate, tot direct, cu glandele endocrine. În afara celor 7 chakre cunoscute, în afara corpului fizic exisă chakra a opta. La moarte, cele 7 chakre trimit informaţia în chakra a 8-a şi, odată găsit noul corp, această chakră face un „download” al informaţiei în cele 7 chakre ale trupului nou.

Pornim cu mâinile din poziţia rugăciunii, şi le ridicăm până deasupra capului, unde căutăm să percepem soarele radiant – a opta chakră. Încercăm să îi simţim forma, plenitudinea şi să pătrundem uşor cu degetele mâinilor în ea. Apoi, ca şi cum am desfăşura o pelerină din voal, coborâm acest orb de lumină în jurul corpului, extinzându-l astfel încât să ne învăluie din cap până în picioare. Acesta este vehiculul nostru – wiracocha – cu care putem călători în timp, spaţiul nostru sacru în care ne putem desfăşura activităţile spirituale. De exemplu, când vindeci pe cineva pe care îl învălui în orbul tău de lumină, 30 de minute de tratament pot echivala cu 30 de zile de vindecare intensivă.

Aceasta e o bulă de infinitate pe care ne-au transmis-o şamanii care au înfrânt moartea. Ei vin şi vă asistă ca doctori , şamani din trecut şi viitor. O puteţi forma seara, la culcare, ca să vă „plimbe” în lumile superioare, şi o puteţi strânge dimineaţa. Deschideţi-o de câte ori aveţi nevoie de un spaţiu sacru.

Exerciţiul de începere a zilei, care ne alimentează benzile sau inelele de putere, este o respiraţie de încălzire.

Imaginaţi-vă că ajungeţi într-un loc foarte liniştit, cum ar fi un lac de munte atât de netulburat încât imaginea muntelui este identică cu muntele însuşi. Creaţi-vă wiracocha. Conectaţi-vă la energia Pământului şi a Cerului trimiţând un cordon din chakra 1 prin solul moale, negru, afânat, dincolo de rădăcinile arborilor, dincolo de straturile stâncoase, jos, tot mai jos, până în inima Mamei Pământ, iar apoi conectând un cordon similar din chakra 7 în sus, către Cer, lumina Soarelui, a Lunii şi a stelelor.  Prin intermediul corzilor luminoase şi al celorlalte chakre, cele două energii – cea a Cerului şi cea a Pământului – se conectează în abdomen. Dacă practicaţi qi gong sau rei ki veţi putea face distincţie între acest cocktail energetic şi energiile colectate prin metodele menţionate, ele se simt diferit.

Pentru începerea respiraţiei, ducem în spate mânile cu degetele mijlociu, inelar şi mic încrucişate, iar cele arătătoare lipite între ele şi la fel degetele mari. Arătătoarele formează cu degetele mari un romb, pe care în orientăm cu arătătorul în jos. Cu pieptul deschis şi spatele drept începem repsiraţia pentru alimentarea focului, respirând rapid pe nas circa 1 minut, pentru început. Putem simţi senzaţii de căldură de la subtil până la intens. După respiraţia rapidă, facem o respiraţie de curăţire, cu inspiraţie pe nas şi expiraţie pe gură, apoi 3 inspiraţii într-o singură etapă şi, pe apnee, pulsăm cu muşchii pelvieni prin cordonul de lumină energia Pământului până în abdomen. Ne relaxăm, respirăm normal.

Apoi repetăm ciclul de respiraţii rapide cu mâinile sus, indexurile îndreptate spre cer, de data aceasta pe apnee, pulsând prin cordonul care ne leagă de cer energie din cer, care fuzionează cu cea a Pământului.

Ciclul se repetă de încă două ori în perechea Pământ-cer. După ultimul ciclu, percepem „burta de lumină” pe care ne-am alimentat-o şi, de asemenea, luminozitatea şi viteza inelelor de putere, dacă le aveţi instalate. Pentru a avea inelele de putere funcţionale şi a putea disipa energiile intruzive, trebuie să practicaţi măcar timp de 3 luni zilnic respiraţia de aprindere a focului.

La finalul practicii, ne oprim cu mâinile sus şi percepem, din nou, a 8-a chakră, din care coborâm informaţia în celelalte chakre. Apoi, cu un gest de adunare ne strângem de la poale orbul de lumină şi îl împachetăm, frumos, în chakra 8, pentru următoarea utilizare.

În afară de efectele imediate, această practică vă reconstruieşte rezervoarele de putere şi vă sprijină intenţia, liniştindu-vă, totodată, mintea. Vă dorim manifestare plăcută.

8 comentarii la “o metodă simplă de protecţie şamanică

  1. Wirachocha trebuie inchisa cand ne trezit daca a fost deschisa sau dupa un tratament, Alfel preluam si simtim toate starile celor din jur, care pot fi- agitatie, neliniste, nervozitate, tristete si pe urma va intrebati de ce aveti arata agresiune 🙂 . In Romania , in Bucuresti -Anda Ciobanu tine curs Roata Medicinii unde invatati sa folositi tehnicile shamanice.

    • Mihaela, o închizi dacă vrei. Nimic nu trebuie. Eu, una, decid să țin câmpurile deschise. Iar Anda mi-e prietenă 🙂

  2. Pingback: o metodă simplă de protecţie şamanică | An'Anasha's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s