O planetă în tranziţie

Se pare că, în sfârşit, ca specie umană, ne-am trezit. Am început să ne dăm seama că în jurul nostru totul se schimbă, şi să facem curat în debaraua subconştientului colectiv.

Oamenii sunt din ce în ce mai conectaţi la „supra”natural, la intuiţie, încep să se simtă şi să se citească unii pe alţii, au văzut că există vindecări miraculoase şi puteri fantastice… totul e la îndemâna noastră. Pentru cei mai senzitivi, ultimele săptămâni au fost ca un uriaş montagne russe. Între eclipse, explozii solare, răzmeriţe sociale şi inundaţii, mulţi au avut aceleaşi senzaţii şi percepţii. De la ameţeală şi somnolenţă, la reducerea numărului de ore de somn. Schimbarea preferinţelor alimentare. Stări polare, de bucurie profundă şi tristeţe inexplicabilă, urmate de linia continuă a echilibrului faţă de toţi şi de toate. Conectare profundă cu planeta şi ce se întâmplă cu ea. Desprinderi de situaţii vechi, unele traumatice, de tipul pierderii locului de muncă, al partenerului, sau al casei, sau începuturi fulminante.

Pentru ei şi pentru toţi cei care încep să perceapă că există ceva dincolo de vălul simţurilor tridimensionale, deschidem cartea de bucate pentru reţeta acestui fel magic în care suntem ingrediente, bucătari şi, în acelaşi timp, şi autorii cărţii 🙂 .

Suntem inundaţi de câmpuri de energie de o intensitate şi o frecvenţă cum nu am mai văzut. De multe ori, le percepem ca senzaţii termice – corpul arde pe dinafară şi este rece pe dinăuntru, sau ne este foarte cald.  Unii chiar văd lumina, sau scântei, sau forme luminoase cu coada ochiului… sau pur şi simplu o percep. Provocarea este să putem continua să funcţionăm în această lumină intensă.  Iar cuvântul de ordine este integrare. Fie că respirăm cu intenţie, aducând şi stocând în corp această energie, fie că ne aşezăm undeva, liniştiţi, şi conştientizăm curgerea, ancorând apoi această energie în locul în care ne aflăm, important este să găsim modul cel mai natural şi apropiat pentru acest „download”.

În paralel, putem resimţi mai acut atât spaţiile pozitive, cât şi pe cele negative.  Sunt locuri în care ne vine să ne întindem şi să dormim, şi altele în care parcă am sări în picioare să o rupem la fugă. Dacă aveţi tehnica şi răbdarea, ancoraţi energiile atât în spaţiile pozitive, cu intenţia de a le transforma  în puncte de amplificare, cât şi în cele mai puţin plăcute, urmărind transmutarea vibraţiilor joase şi reintegrarea lor în armonica fundamentală a Universului în care trăim.

Un lucru extrem de important: cuvântul de ordine este Unitate.  Abordările de tip polar, gen „curăţare”, „protecţie” şi tot aşa fac parte din modul de gândire pe care tocmai îl părăsim. Ieşind din ciclul victimă-agresor-salvator, primim o nouă fişă de post, pe care scrie „creator”. Deci, importantă este realitatea pe care o generăm. Dacă există aspecte nedorite în ceea ce trăim, ele trebuie luate, împachetate în energia cea nouă ca un băţ în vată roz, de zahăr, pentru ca această energie să îşi îndeplinească atribuţiile şi să  digere aberaţiile produse de coşmarul colectiv.

Acelaşi lucru se aplică şi când este vorba de terapeuţi. Oamenii caută explicaţii pentru problemele lor, iar dacă primesc explicaţia, se centrează pe cauza respectivă şi ajung să o amplifice. Cu ea vine şi efectul. Conversaţia cu terapeutul trebuie axată pe reprogramarea mentală, mai ales dacă detectaţi obiceiuri de a gândi care dăunează persoanei respective. În rest, focusul ar trebui să se mute de pe „transmisia” energiei către punctele care necesită ajutor, la aducerea acestora  în câmpurile amplificate, care vibrează înalt şi care pot armoniza şi aduce în rezonanţă zonele imperfect programate.

Tot mai mulţi oameni îmi spun că resimt senzaţie de activare la nivelul palmelor, chiar dacă nu au practicat nicio metodă de lucru cu energia. Pentru ei, ca şi pentru toţi ceilalţi, mai versaţi în domeniu, se aplică prima direcţie: dacă există energie concentrată la nivelul mâinii, folosiţi mâna pentru ce a fost creată: binecuvântare, mângâiere, vindecare. Lăsaţi lucrurile să se întâmple fără prea multe limitări mentale. Orice programare e o îngustare a potenţialului.

În materie de ce ne înconjoară, timpul petrecut la soare, în orele de dimineaţă sau de soare, în aer curat, în spaţii cu plante, animale, apă curată, stătătoare sau curgătoare, sunt baterii excelente pentru a ne conecta şi reîncărca. S-ar putea să vă surâdă un regim bazat pe mai multe fructe în totalul zilnic… pe un total zilnic mai mic… ascultaţi-vă corpul, ştie foarte bine ce are de făcut. Pot apărea fenomene de regenerare, cum ar fi cojiţe pe tot corpul, de sub care răsare piele proaspătă, nouă, sau căderea părului, urmată de reapariţia firelor noi. Îngrijiţi-l şi iubiţi-l, este exoscheletul sufletului 🙂

Oferiţi-vă atâta libertate cât puteţi. Dacă vă vine să dormiţi o zi întreagă, încercaţi să o faceţi. Dacă vă treziţi noaptea, rămâneţi în linişte şi meditaţi. Nevoia de solitudine sau de grup, de tăcere sau de comunicare, de acţiune sau de vis cu ochii deschişi reprezintă stările ideale de conectare pentru momentul respectiv. În măsura în care este posibil, urmaţi toate aceste direcţii intuitive. Suntem ca nişte copii care se ridică, în fine, în picioare, mergând nesigur, într-un orizont brusc mai larg, pe care trebuie să îl înveţe, pas cu pas. Iar dacă vă împiedicaţi, reveniţi, uitaţi de julituri şi continuaţi, pentru că miza călătoriei este minunată.

2 comentarii la “O planetă în tranziţie

Lasă un comentariu