Seminţii stelare

Sanat Kumara

Un tânăr căutător porneşte în călătorie pentru a găsi Shambala şi, după un drum lung şi greu peste Himalaya, ajunge la peşterea unui bătrân sihastru. „unde mergi?” întreabă sihastrul. ” Să găsesc  Shambhala,” a răspuns tânărul. „A, bine! Nu trebuie să mergi prea departe, a spus pustnicul. „Căci regatul Shambalei este în inima ta”.

– veche legendă tibetană –

Ceea ce urmează este o poveste adevărată despre o perioadă întunecată din istoria planetei. Este despre Maestrul Ascendent numit  Sanat Kumara şi 144,000 de purtători de lumină.

Sanat Kumara, cunoscut, de asemenea, drept Bătrânul Zilelor,  este Ierarhul lui Venus. Cu mult timp în urmă, poate prin zilele omului de Neanderthal, Sanat Kumara a venit pe pământ să ţină vie flacăra vieţii (flacăra triplă)  pentru toţi cei de pe Pământ. Aceasta se întâmpla în cele mai întunecate zile ale Pământului, când conştiinţa oamenilor ajunsese la un minim istoric şi nimeni nu îl mai cinstea pe Dumnezeu sau flacăra triplă din inimă.  Într-un asemenea moment întunecat, consiliul Ierarhiei Cosmice s-a întrunit pentru a discuta ce trebuie făcut.  Sanat Kumara a convins consiliul să îl lase să vină, spunând că va păstra flacăra inimii pentru oameni cel puţin până când unii vor începe să o facă pentru ei înşişi. I s-a îngăduit această rugăminte şi s-a pregătit să plece în exil, când  144,000 de purtători ai luminii, de pe  Venus, s-au oferit să vină şi să îl ajute în această misiune.

A fost trimis înainte un emisar special, pentru a clădi retragerea Shamballa pe o insulă din Marea Gobi. Astăzi, cunoaştem această zonă drept Deşertul Gobi.  Kumara s-a concentrat pe flacăra interioară (flacăra triplă) de pe altar, unde a rămas în formă fizică timp de multe secole. Deşi  Sanat Kumara trăia în retragerea aceasta, el nu se întrupase în formă fizică şi rămăsese în corpul superior de lumină. În vieţile ulterioare, s-a întrupat.  Ceea ce a făcut acest maestru a fost cu adevărat minunat şi demonstrează iubirea unui Maestru Ascendent al Luminii pentru noi toţi. El a ancorat o rază filigranată de lumină din inima sa de fiecare inimă de pe planetă, şi a continuat să hrănească şi să ajute ca toţi să ajungă mai repede la conştiinţa Christică. După un timp, oamenii au început, în fine, să răspundă şi în cele din urmă unii dintre ei au demarat ridicarea conştiinţei proprii şi dezvoltarea flăcării lor interioare. Aceasta i-a permis lui  Sanat Kumara să se reîntoarcă acasă, pe  Venus.

Mulţi dintre cei  144,000 de purtători ai luminii care erau parte din mandala originală se mai află şi azi aici. Unii s-au întors acasă  şi alţii au fost deviaţi sau rătăciţi în karma.  Azi, avem ocazia de a continua,  pe calea iniţierii. cu maeştrii.  Pentru a ne ajuta ne-au oferit învăţăturile şi instrumentele de care avem nevoie, pentru a  încheia cu succes călătoria spre casă. Dacă simţiţi o conexiune, s-ar putea să fiţi unul dintre ei!

Un comentariu la “Seminţii stelare

  1. Draga mea, multumesc pentru tot ce ai scris! Acum am habar cat de cat cum este pe Planeta Amazon…cand esti si tu pe-acolo. N-am destule cuvinte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s