… şi plonjăm în magie.

Noapte cu vise extrem de semnificative. În esenţă, ni se spune că următoarea ceremonie permite grupului să se ridice la o nouă vibraţie. Singurul lucru care ne ţine pe loc e un fel de reticenţă faţă de ayahuasca. Eu am încredere în Funi şi felul lui de  a doza.

Printre mesaje mai vine unul, care zice ceva de iubire. Nu înţeleg foarte mult acum, o să înţeleg puţin mai târziu: iubirea este calea, adevărul şi motivul pentru visele tale.  Mai e puţin de făcut după ziua de azi. Mai întâi iubeşte-te pe tine, apoi şi pe ceilalţi. Sună a teorie. La practică suntem varză 🙂

Pentru prima oară după mult timp, visele nu au „film”.  Este doar o prezenţă înaltă, care se află în imediata mea apropiere, şi care dictează, voice only, mesajele. Jungla, portalurile ei  şi prezenţa copleşitoare a naturii sunt catalizatorul perfect pentru stările înalte de conştiinţă.  Conectarea este din ce în ce mai frecventă, pe perioade din ce în ce mai lungi. Parcă îmi doresc să nu mai vorbesc şi să nu mai fac lucruri, pentru a rămâne în acea stare de conştiinţă.

Blindajul forte de aseară împotriva ţânţarilor a funcţionat. Nu am decât câteva muşcături proaspete, majoritatea pe mâna stângă, pe care probabil am proptit-o în plasă. Băieţii ăştia bagă trompiţa prin ochiuri şi se îndoapă la greu. Restul ciupiturilor dau în apoi, se dezumflă şi mă mănâncă mult mai puţin, deşi iritarea e direct proporţională cu umiditatea. Morala e „mai bine cald decât devorat”. La ceremonia de diseară o să am grijă să mă îmbrac şi să mă învelesc zdravăn. ..

Unul dintre lucrurile formidabile aici, lăsând deoparte micile iritări datorate modului în care unul sau altul se comportă (de obicei ignorându-i sau perturbându-i pe ceilalţi) este că grupul este extrem de omogen. Nu pare deloc ciudat să mângâi sau să îmbrăţişezi pe cineva deşi, jur, există îmbrăţişări şi îmbrăţişări.

L., mai pusă pe sfătuit decât alţii, ne recomandă să strângem bani ca să scăpăm indigenii de păduchi. I-am văzut căutând prin păr, ca maimuţele, dar am verificat: nimeni nu are păduchi. De la umezeală şi locul deschis, mai poposesc prin păr gândăcei şi furnici… pe care mama îi culege din părul copiilor şi îi ronţăie :D.

Probabil, un bun desert după porţia de larve de palmier. Ideea e să renunţi să mai cataloghezi şi să judeci imediat. Analizează obiectiv. Concluziile ar putea fi surprinzătoare.

Ca o confirmare pentru feelingul de mai devreme, Don Francisco vine la T. şi îi spune că toţi „pasagerii” sunt acum curaţi. Omul ăsta vede în corp. Cavi vine cu piri piri pentru ceremonia de protecţie. Pare foarte bucuroasă – ne spune că timp de 3 zile nu a avut piri piri şi acum a recăpătat atât de importanta agua de florida, fără de care doar planta singură nu funcţionează. Iubirea cu care ne aghezmuieşte pe mâin, pe braţe, pe faţă şi pe piept e uluitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s