Eliberarea emoțională

Nu pot. Nu sunt destul de bun. Am nevoie de iubire, dar nu o primesc. Am eșuat în toate relațiile mele. Nu am curaj.  Nu îmi găsesc un job potrivit.

Recunoașteți afirmațiile?  Ele sunt, în majoritatea cazurilor, generate de tipare de comportament în care am fost „antrenaţi” prin afirmaţii ale părinţilor, educatorilor sau celor apropiaţi. De evenimente traumatice de la vârste mai mici, pe care nici nu le amintim şi pe care astăzi le-am considera nişte copilării neînsemnate, dar care au lăsat urme adânci şi care se reflectă, zilnic, în felul în care reacţionăm.

Energia emoţiilor  se stochează în corp, la nivel celular, şi există metode străvechi de a aduce la suprafaţă aceste „conserve otrăvite”. De la respiraţia holotropică, a inimii, sau de foc, la tehnicile All Love, toate aceste moduri de a intra în corpul sufletesc, săpând în subconştient după pepitele toxice, sunt readuse în epoca modernă în lucrul cu dinamica emoţiilor.

Ian Stabler, rebirther certificat, ascultător intuitiv, consilier de dezvoltare personală

În 22 martie, la Bucureşti, Ian Stabler, rebirther certificat şi ascultător intuitiv, asistat de Andreea Ionescu, coach şi terapeut holistic, ne oferă o incursiune în acest orizont obscur, cu scopul scoaterii la suprafaţă a acestor toxine şi al procesării lor. Procesul deblochează acele portiţe deblocate ale potenţialului nostru şi ne permite să ne manifestăm ca fiinţe umane libere, creatoare, puternice şi inspirate.

Andreea Ionescu

Andreea Ionescu, coach, terapeut holistic, consilier de dezvoltare personală

Ziua de lucru, asemănătoare cu antrenamentul „bootcamp” al forţelor de elită, este o abordare în forţă a traumelor şi a consecinţelor lor în viaţa noastră zilnică. Pregătiţi-vă, deci, pentru această zi intensă, cu o vineri liniştită, fără abuzuri, cu somn şi hrană pe săturate, luaţi cu voi o salteluţă yoga, un pled şi o pernuţă şi veniţi la Casa Mărgărit, în str. Mărgăritarelor nr. 7, de la ora 9.00, pentru a vă descoperi buzunăraşele secrete ale sufletului. Apă şi lunch uşor, din partea casei.

Înscrierile se fac prin email, la andreeai@yahoo.com, sau prin sms la 0722040268. Locurile sunt limitate, în cazul în care cererea depăşeşte capacitatea de lucru a terapeuţilor,

Mai multe despre efectele seminariilor precedente şi opiinile participanţilor găsiţi la https://pisicka.wordpress.com/un-pic-mai-bine-in-interiorul-tau/atelier-de-renastere-personala/.

Lasă un comentariu