arta de a Fi

Aseară, Funi ne-a oferit, după piri-piri, o explicaţie prelungă asupra mantas-urilor şi a protecţiei pe care o oferă. Apoi ne-a vorbit de vasele rituale, vechi şi puternice. Cum se foloseau în ceremoniile cu sute de participanţi.

Sunt un om simplu, spune Funi, dar sunt mândru de munca mea. Îl ascult şi simt iubirea de oameni pe care o radiază. Despre faptul că îşi doreşte să facă aici o clinică, pentru că cel mai apropiat spital e la cinci ore distanţă. Cel mai frecvent, oamenii se rănesc. Trebuie să ştie cineva să facă o sutură. O injecţie. O intervenţie de urgenţă. Funi are o viziune despre micul lui sat. Este un lider de la care mulţi CEO ar putea învăţa. Ideea se aprinde şi mai tare. Vorbesc cu el: ianuarie nu e ocupat, pot aduce un grup. Va fi un leadership bootcamp. Ideea primită în ceremonie capătă contur, buget, va ateriza pe hârtie imediat ce ajung acasă. prin cap circulă gânduri care nu sunt ale mele.
Mesajul zbârnâie în inboxul mental: to love is to let go. ciclurile emoţionale s-au scurtat şi ajung rapid înapoi, în punctul zero. Sunt într-un vision quest continuu, caut viziunile şi ele vin, singure, singurele. Înţeleg lecţiile primite. Nu renunţa. Cere ajutor. Bazează-te pe energia grupului. Digestia continuă, pentru că volumul de informaţie e uriaş. Mai jos, câteva dintre concluzii.

Suntem deschişi la semne, le căutăm şi le percepem. Ne detaşăm de ceea ce este legătură inutilă cu lucruri, locuri, oameni. 

Talentele noastre reprezintă diverse laturi ale Misiunii. Ne completăm, ajutăm, iubim şi sprijinim unii pe alţii. Ne conectăm cu tot ceea ce există, la nivelul cel mai profund, prin trăirea directă în conştinţă extinsă a Fiinţei. Elementalii corpului nostru sunt conectaţi şi comunică unii cu alţii – ceea ce avem de făcut este să trimitem armonie la acel nivel.

impermanenţa este marea ocazie: pentru că putem interveni în orice moment dat pentru a crea, a crea, a crea. Remediile sunt peste tot împrejurul nostru. Trebuie doar să ne conectăm şi să ascultăm intuiţia. Închideţi-vă mintea şi deschideţi-vă inima. Iubiţi-vă mai întâi pe voi şi apoi iubiţi-i pe alţii.  

  Acesta e sfârşitul polarităţii. E ceea ce a fost numit a doua venire a lui Christos. Suntem asistaţi de nenumăraţi fraţi stelari şi fiinţe de lumină – tot ce trebuie să facem e să cerem ajutorul lor. Renaşterea este colectivă.

  Sunt Iubire. Lumina e aici, pe Pământ. Pregăteşte-te să începi propria ascensiune interioară. Vizualizează-te însoţit de Iubire de o parte şi de Lumină de partea cealaltă.  A iubi înseamnă a lăsa lucrurile să se întâmple. 

De la grup, am mai adunat câteva gânduri-trăiri-conştientizări.

Iubirea deschide posibilităţile şi legăturile între domenii şi tărâmuri.  Iubirea necondiţionată înseamnă acceptarea a tot ce este. 

Vindecare prin Iubire, MIlă şi Iertare. Ai încredere în reflecţie. Ce ar face Iubirea acum? Eliberează-te de emoţiile neproductive pentru a permite Iubirii să intre. 

Transcende separarea fundamentală de Sursă. Elohim ştiu că suntem Dumnezei creatori. Avem capaxitatea de a transforma instantaneu felul în care arătăm fizic şi de a transforma evenimente sau situaţii din lumea exterioară. Percepţia şi capacităţile multidimensionale s-au activat. 

Nu mai avem nevoie de istorii personale. Măiestria instantanee înseamnă că odată învăţat un concept suntem capabili de a-l stăpâni la nivel de maestru, instantaneu. 

Capitulează ego-ul cu iubier. Fii Prezenţa. Ai încredere în Calea Divină. 

Cere conectarea prin intrare în Linişte. 

Dacă sunt centrat, pot trimite compasiune. Fii un observator.

ACEASTA ESTE O INIŢIERE ÎN MĂIESTRIA DE A FI (în) CONŞTIINŢA CHRISTICĂ. 

Eliberarea blocajelor şi recunoaşterea sinelui superior îmi dă posibilitatea de a transforma propria viaţă, pentru că suntem cu toţii Unul.

Primim confirmare „wireless” că am făcut bine ce am făcut. Simţim focul purificator cum luminează această inimă a Pământului. Mâine, ca grup, vom trece mai departe.

Îmi pronunţ revelaţiile cu conectare profundă. Primesc acel morning look şi exclamaţia: uite ce frumoasă eşti. Ceilalţi au văzut şi legătura, şi ce conţine ea 😀 şi parcă această dezvăluire face lucrurile şi mai intense.

Coborâm din nou pe pământ cu un lunch cu ou fiert, peşte, roşii, orez. Ciudat, încă nu ne-am plictisit de mâncarea aparent monotonă. De data asta, până în prânz ne e foarte foame, lucru neobişnuit. Primim apă de cocos şi nuci crude, în care miezul e încă gelatinos-cremos. Un desert neanticipat.

După amiază, tranzitul lui Venus ne trimite în poveşti cu 13 inchi, ocazie cu care N. învaţă o lecţie despre femei şi ce vor ele :D. I. se tupilează şi ne prindem târziu că trăgea şi el cu urechea. Supradoza de energie sexuală neprocesată necesită o curăţare a spaţiului, urmată de Uddhyana Bandha 😀 pentru elevare…

Asta nu îndepărtează cu nimic senzaţia intensă: a te afla lângă. A te afla cu. A fi în a propiere. A respira acelaşi aer. Am luat-o razna.

Porcul năvăleşte, mundan, în curte din nou, rupând vraja. Nimeni nu îl mai alungă, însă, de data asta. Paşte liniştit, cu raţele care îşi clefăie fericite bălţile dintre rădăcinile de iarbă, în felul acela specific, al lor.  Ziua curge încet, către seară, şi luna imensă, de film, se ridică deasupra acoperişurilor împletite din frunze de palmier. Senzaţia de fruct copt, care se desface peste noi. Tarantula de pe peretele sălii de lucru provoacă glume în meditaţie… pentru scurt timp, apoi vieţile succesive năvălesc din nou peste noi.

Un comentariu la “arta de a Fi

  1. „Iubirea inseamna a lasa lucrurile sa se intample”. Frumoasa definitie! Si aici a fost o luna plina superba! Cand ma intorceam de la Brebu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s