povestea merge mai departe

mama tuturor fluierelor Kailash Kokopelli e unul dintre acei oameni care îţi inspiră din prima secundă multă, multă pace. Spune că a avut norocul să dea mâna cu His Holiness, Dalai Lama anul trecut. S-a bucurat sincer de o mică ofrandă de tămâie tibetană.

Privindu-l, realizezi că pe coaja Pământului sunt locuri MARI, ca un fel de roţi pe care le învârtim cu toţii pe măsură ce trece timpuul şi ajungem acolo. Îmi dau seama că ar trebui să văd cât mai multe, ca pelerin la punctele magice ale Mamei Pământ.
Regăsesc în sala de festivităţi de la Lazăr, bătrână dar inspirată – o boltă bleu, cu bule albe, cer de stele peste lemn şi pământ – căldura şi prietenia uitate de când am venit înapoi, în Bucureşti. Oameni de toate vârstele, toate culorile, toate elementele.

Calibrarea sunetului are parte de o atenţie specială- speakerele au fost întoarse către noi, suntem în raze concentrice, cu picioarele îndreptate către un centru imaginar aflat la cinci metri în faţa lui Kailash.

Un concert care face mai mult decât să te bucure cu sunetul.

Linişte. Apoi, în fumul de Palo Santo, un sunet de clopot, din imensul bol tibetan.

Kailash povesteşte. apoi cântă…  Apoi ne lasă să pictăm ce am visat cât a cântat el. Kailash decriptează pentru noi desenele şi apoi ne lasă să ne împrăştiem în noapte, bucăţi de stele, după ce lemnul sacru s-a mai plimbat o dată printre noi.

Aş vrea să îmi exprim recunoştinţa pentru Irina şi Neli, care mi-au dat ocazia să vin în România. Aş vrea să vă mulţumesc că aţi dat curs invitaţiei şi să vă urez bun venit.

Viaţa este foarte valoroasă. Nu ştim cât timp ne vom mai afla aici – aşa că să folosim individual şi ca grup beneficiul de a fi aici împreună. Să ne folosim timpul cât mai bine.

Palo santo trece de la unul la altul, un lemn de Peru cu o răşină de Mexic. Vorbeşte despre ele.

Această doctorie e o doctorie purificatoare. Duceţi-o la inimă şi peste cap, spălaţi toate nimicurile zilei şi tot ce aţi acumulat.

Voi introduce instrumentele şi voi vorbi despre activitatea specifică.  Să reflectăm la ceea ce este sunetul şi la ce e medicina sunetului. Medicină înseamnă arta de a vindeca, iar sunetul este… ce este sunetul?

Dacă mergem la nivelul atomului, există energie, care vibrează. Vibraţia tradusă în frecvenţă înseamnă sunet. Toată creaţia este energie, la diferite niveluri de vibraţie, diferite niveluri de frecvenţă. Popoarele aborigene ştiu şi spun că totul e un cântec. Dacă stăm foarte liniştiţi, putem auzi sunetul pitrei, al stelelor, al copacilor, al tuturor lucrurilor. Înţelegând piatra, înţelegem spiritul in spatele formelor.

Dacă suntem foarte liniştiţi, putem auzi cântecul inimii, care poartă toată informaţia despre cine suntem de unde venim, încotro mergem, care e menirea noastră. Nimeni nu ne poate spune asta – niciun guru, niciun învăţător. Putem afla dacă ascultăm în profunzime.

Încarnarea este o ocazie incredibilă de a contribui la Cercul sacru al Vieţii, a co-crea, explora, experimenta. Totul reprezintă diverse animaţii ale Sursei. Sursa este locul de origine , din care venim şi în care ne întoarcem.  Sursa e inseparabilă de noi. Sursa este în toate şi dincolo de toate, dar de asemenea în noi. Numai prin identificare şi prin ideea noastră de separare  suntem în separare. Identificarea cu Eu, Mine, al Meu este ceea ce ne face să contractăm ideea de separare.

În esenţă, nu există separare. În experienţă, dacă ne relaxăm profund până la a fi, pur şi simplu, şi în meditaţia profundă sau rugăciunea profundă putem atinge această comuniune, această uniune cu sursa. Simţul separării se dizolve şi realizăm inerconecarea cu întreaga existenţă. Atunci se întâmplă vindecarea. Asta e ceea ce este vindecarea. Toate dezechilibrele se dizolvă în acel loc al uniunii. Putem trăi asta într-un moment de… Cred că fiecare dintre noi a atins aceasta în diferite feluri, uneori o bucurie neaşteptat de adâncă, incredibilă, prezenţă,  pace – aceasta este la ce ne vom permite să ne deschidem.  Aşadar, creăm un mediu aici pentru a atinge această unitate.

Eu sunt co-creator, puntea de conectare. Deschid uşi ascunse ala sursa ascunsă. Ofer aceste chei – acum, cum vreţi să le folosiţi e la latitudinea voastră.  Vă uitaţi la cheie sau o folosiţi, o puneţi în gaura cheii suau o luaţi pe cealaltă cale – folosiţi această cheie şi descuiaţi uşa pentru vă extinde, pentru a accesa sursa,  pentru a lărgi percepţiile.

Nu am de gând să fiu şamanul vindecător, care-ţi face ceva magic chiar dacă se petrec magie şi vindecare – aceasta se leagă de responsabilitatea fiecăruia. Este o auto-împuternicire  a fiecăruia.  Suntem aşa condiţionaţi să predăm puterea doctorilor şi companiiilor farmaceutice, să plătim o grămadă de bani pentru a experimenta medicamentele toxice şi a ne aştepta ca acestea să funcţioneze.  Nu ne schimbăm dieta, comportamentul, gândirea negativă. cumpărăm doar medicamentele şi ne aşteptăm ca aceasta să ne repare.  Ca efecte secundare, medicamentele chimic alopate au efect negativ deoarece fac parte dintr-o afacere.

Aşadar, pentru a ne vindeca într-adevăr, trebuie să ne ascultăm, profund, inteligenţa inimii, inteligenţa corpului, deoarece corpul este un vehicul uimitor. Poate fi perceput, dar are nevoie de sprijin printr-o dietă sănătoasă, de preferat vegetariană, deoarece carnea de pe piaţă este foarte toxică,   saturată cu hormoni, hrană animală toxică, manipulată genetic şi, de asemenea, modul în care animalele sunt sacrificate nu are nimic de-a face cu vreo morală sau etică, sau respect. E un mod abuziv, care implică suferinţă; adrenalina şi urmele suferinţei rămân în carne şi afectează conştiinţa noastră.  Suntem mai agresivi, sistemul nervos e afectat şi apar dezechilibre.

Acest lucru nu e întotdeauna valabil pentru toată lumea, ci în general. Puteţi avea acces la carne naturală, animale care au fost îngrijite şi sacrificate cu respect şi recunoştinţă: asta e altă poveste.

Am putea petrece mult timp vorbinde despre dietă, dar e un element foarte important în procesul de vindecare. Vă afectează corpul, templul spiritului.

Cu cât avem o dietă mai conştientă, canalele noastre energetice- nadis – se purifică şi ne putem extinde conştiinţa, iar lumea va deveni clar – vom vedea dincolo de lucruri şi vom înţelege principiile. Ascultaţi vocea chakrei inimii.

Sunteţi foarte norocoşi aici, aveţi multe locuri bune în care se poate mânca organic, sănătos. Satya e unul intre ele. Dieta, fireşte, nu se opreşte la mâncare, există de asemenea o dietă mentală.  ce fel de informaţii asimilăm. Există o grămadă de dezinformare şi hrană negativă pentru minte – de exemplu televiziunea. 80% din ce e acolo are efect negativ. E toxic. Seminţele subliminale plantate în subconştientul nostru afecteaza viaţa şi bunăstarea, şi la nivel emoţiona, de asemenea. E nevoie de un nivel înalt de disciplină şi conştiinţă care să permită să te opreşti şi să asculţi profund în miezul unei emoţii negative, pe care majoritatea timpului o proiectăm în afară.

Un deget arată în afaraă, trei degete către noi. Când suntem supăraţi şi furioşi, dacă ne oprim şi ascultăm profund şi respirăm emoţiile noastre, ele sunt ca nişte toxine acumulate – dacă ne oprim şi le îmbrăţişăm şi ni le asumăm ele se pot dizolva. Putem învăţa compasiunea.

Are sens? E important să ne amintim aceste lucruri, pentru că aici începe vindecarea De aceea am menţionat diferite elemente.

Vorbind despre sunet şi tot ce are un cântec, boala are o vibraţie specială. Dacă găseşti frecvenţa cancerului, intrând în rezonanţă şi mărind cu o fracţiune frecvenţa membranele celulare ale celulelor canceroase se poat dezintegra.  Celula canceroasă moare şi se stabileşte vindecarea.  O voce poate sparge sticla.Vocea găseşte acea frecvenţă la care vibrează sticla şi aducând-o la rezonanţă şi ridicând puţin frecvenţa, oglinda se sparge. Acelaşi principiu e valabil pentru medicina sunetului.

[prezintă instrumentele]

Kidgereedoo este un instrument care a fost folosi de 50.000 ani de către popoarele indigene din Australia, dar şi în tradiţia celtică, în America de Sud, în culturile asiatice. Mama tuturor fluierelor, tatăl tuturor trompetelor, este darul pământului. Este un trunchi gol de eucalipt, golit de termite. Primul aborigen care a găsit instrumentul a auzit vântul care sufla prin copacul golit, producând vibraţii profunde. A suflat termitele afară şi ele au devenit stele în mitul Creaţiei la aborigeni.

Toate miturile creaţiei au la început sunetul, cuvântul care vine din Vid, de la Sursa Pântecului – este o sămânţă de vibraţie care se desfăşoară în Creaţie.

Vibraţia joasă şi sunetul acestui instrument intră în rezonanţă cu sunetul universal. Sunetul Unităţii. Dacă eşti foarte liniştit, poţi auzi acea vibraţie, murmurând în noi şi în toate. Sunetul este acompaniat de vibraţii armonice – quinte, quarte, octave, care rezonează, Sunt supratonurile armonice. Gama armonicelor merge la infinit. Armonicele sunt un lift, o scară. Odată cu sunetul, vibrează şi centrii energetici. Stressul, cristalizările energetice din diferite celule, ţesuturi, organe încep să se elibereze.

Senzaţiile individuale sunt diferite. Sunt diverse părţi ale corpului care vibrează, tremură. Dacă acest lucru se întâmplă în timpul călătoriei, vă rog daţi permisiune acestui proces de curăţare. Îl puteţi sprijini respirând senzaţia, apoi expirând pe gură. Respiraţi până în abdoment, extindeţi abdomenul.  Adesea respirăm foarte superficial, din piept. Rămânem fără suflu majoritatea timpului. Sau există multă teamă. Cu cât respirăm mai profund,  cu atât primim mai mult oxigen şi mintea se armonizează, Aşa că respiraţia este importantă, pentru că ne leagă cu toate cele ale vieţii. Este suflul vieţii. Astfel, senzaţiile fizice sunt ca în homeopatie – lucrurile pot apărea în formă concentrată, ca puncte de presiune, dureri. Respiraţi senzaţia. Cu fiecare expiraţie se eliberează cristalizările.

Există şi o purificare a emoţiilor. Uneori, când intrăm în această pace a lucrurilor profund prezente, apar sentimente, ca bulele de aer la suprafaţa apei. Uneori vin lacrimile – poate nu datorită unei senzaţiei sau a memoriei – şi când deschidem pleoapele, presiunea iese în afară.

Uneori, plângem lacrimi pentru alţii – mame şi taţi şi străbuni şi Pământul şi animalele.

Aşa.

Apoi, mintea. Minunata noastră minte. Înainte de a intra în pacea prezenţei profunde, mintea e aglomerată, pentru că nu poate aborda vastitatea fiinţei. E un instrument pentru coordonare prin timp şi spaţiu – stânga – dreapta, bun- rău, masculin- feminin. Este polaritate. Mintea e conectată la polaritate, iar locul prezenţei este dincolo de polaritate.

Minea poate intra în Oceanul Fiinţei, dacă e liniştită. Înainte de a putea accepta să fie liniştită, devine foarte aglomerată. Vin gânduri – e frig, nu e confortabil, sunetul mă irită, uite o muscă, mi-e foame, ciocolată, pizza. Ştiţi voi. Lăsaţi-le să vină şi să plece. Tipul ăsta vorbeşte prea mult. Lăsaţi gândul să vină şi să treacă la fel ca norii.

Când simţiţi că le-aţi îndepărtat, reveniţi la respiraţie, şi lăsaţi sunetul să vă ducă mai adânc, în călătorie.

(V-am dat o grămadă de hrană pentru minte, aşa că vă puteţi relaxa mai târziu.)

Fluierul este medicamentul iubirii. În gamă pentatonică, este medicament  pentru inimă. Fluierul este făcut intr-un os din aripa condorului. Condorul zboară cel mai sus. Este mesagerul Cerului – Pacha Kamda – şi reprezintă Creatorul.

Penele sunt încărcate cu lumină – nu doar a Soarelui, ci a soarelui etern. Energia frecvenţei aripii are un efect dextrem de purificator asupra energiei corpului, a câmpului auric.  Sunt ca antenele, – de aceea poparele indigene le poartă în păr, pentru a se conecta la Creator. Sunt ca nişte microcipuri.

Bolurile tibetane sunt confecţionate din 9 metale diferite. Creează un sunet în care energia planetară se armonizează. Aceleaşi aspecte le regăsim în fiinţa noastră.

Toba este rotundă, e Cercul Vieţii, care este o învăţătură importantă: suntem cu toţii parete din aceste Cerc al Vieţii, cu poziţii unice pe tambur. Nimeni nu e mnai important decât celălalt. Există un punct de vedere central, iar prin împărtăşirea perspectivei fiecăruia, întreaga perspectivă a cercului este lărgită. În mod normal, noi ar trebui să stăm [aici] într-un cerc. Din motive logistice, am decis să facem semicercuri concentrice.

Bătăiai inimii tobei este bătaia inimii vieţii. Toba şi pârâitoarea au fost folosite din vechi timpuri pentru a comunica cu Creatorul, în stări modificatede conştiinţă. În comuniune, vindecarea vine prin cântece – rugăciune, care sunt punţi înapoi la Sursă, chei care deschid uşi interioare.

Un instrument foarte special, primul dintre toate avioanele :D, o unealtă de comunicare, care este folosit pe întreaga planetă, de către Maori, aborigeni, triburile din Africa de sud, vikingi: mişcat în aer, el deschide un portal dimensional şi comunicarea cu Sursa, dar, de asemenea, cu străbunii.

Este important, când vorbim de străbuni, că aceasta nu are nimic de-a face cu invocarea sufletului, ci de amintirea stră-străbunilor şi a stră-străbunelor noastre, rădăcinile noastre, cei care au păşit pe acest pământ înaintea noastră şi ne-au pregătit pentru sosire aici. Amintirea şi onorarea rădăcinilor  şi a tuturor celor moştenite ne permite să fim azi, aici, acum. Suntem legaţi să ne amintim şi de fructele noastre – copiii şi cum viaţa noastră are impact până la a şaptea generaţie următoare.

Această mică instruire este un memento al tuturor acestora. Cu ei închidem şi deschidem toate ceremoniile.

Ştiu că este multă informaţie, dar de fiecare dată când las deoparte un detaliu, vine cineva căruia îi lipseşte exact acea informaţie. Aşa că am decis să trec prin acest proces dureros ca introducere şi să vă dau, cu adevărat, cheile.

Wallstick-ul are trei corzi în gama diatonică. Este folosit pentru a proni angrenajul. Vom cânta câteva cântece împreună pentru a crea un câmp de energie. Înainte de a face asta, vom lua câteva minute de pauză pentru a ne întinde corpul. Cinci minute.

Băţul vorbitor – semn al împuternicirii pentru cuvânt – trece la unul la altul.  În orice călătorie, trebuie să te gândeşti – şi mai bine să o spui – cu ce intenţie pleci. Meditaţia nu face excepţie.

Kailash e Lupul Alb. Nicio coincidenţă că se află pe meleagurile Lupului.

După călătorie, bucurăţte de darurile pe care le-ai primit, întâlneşte pentru prima dată pe noul tu şi vezi ce dar aduci înapoi. Cum poţi lucra cu acest dar, pentru care ai primit împuternicire să îl foloseşti pentru vieţile tuturor.

Primim explicaţii despre viziuni – fie ele vise, călătorii în subconştient sau altele.

Fiinţele de lumină sunt fiinţe de ajutor – ele nu au o voinţă proprie. Ele îşi pot împlini menirea când sunt autorizate, invitate.

Condorul  este cel care se află la cea ai mare înălţime, mesagerul Cerului, Marele Spirit. Reprezintă lumea de sus. Puma, legată de inimă, este forţa vitală, lumea de mijloc. Ne ajută să găsim echilibru, să fim alerţi, să mergem conştient. Şarpele este forţa vitală primară, energia sexuală sacră. Se trasformă cu ajutorul inimii şi ajunge vultur. Paznicul tărâmului subconştient, al lumii inferioare, ne învaţă despre echilibru. Mişcările sale sunt egale, echilibrate. Şarpele înaintează. Otrava, în proporţii corecte, devine medicament. Codurile trebuie, fireşte filtrate.

Ursul are o varietate străveche, Ursul Solar. Acesta i-a fost primul învăţător. Cercul şi crucea simbolizează cele patru direcţii.La est avem noile începuturi. Naşterea, dimineaţa. În roata medicinei, este vulturul, iluminarea. Sudul aduce delfinii care poartă vindecare, încredere, iubire, spirit jucăuş. E timpul verii, timpul tinereţii. Vestul este timpul ursului. Introspecţie, realizare de sine, întărire. [Acum înţeleg de ce am primit acum trei ani, de la bătrânul Navajo care m-a văzut atrasă de Kokopelli şi de plasele de visuri un urs mare, alb, cu semne ciudate].. Este toamna vieţii, când priveşti înapoi, culegâând fructele acţiunilor tale. Nordul – Lupul alb sau bufinţa sau bizonul. Purificare, regenerare, înţelepciune. Iarnă, moarte. Purificare. Acesta este ciclul vieţii . Cu fiecare pas mergem prin el în fiecare zie, în fiecare anotimp.

Inima este soarele sistemului nostru solar intern. Formă a iubirii necondiţionate, locul de origine.

Odată, priveam la soare. Nu o faceţi în timpul zilei, filtraţi lumina. Când priviţi la soare, puteţi pbe lumina soarelui prin ochi, este un medicament de la Soare. Soarele vă poate arăta lucruri .

Planeta aceasta este o fiinţă inteligentă. Fiecare planetă este aşa. Soarele este inima radiantă a sistemului solar. Soarele m-a arătat cu cele patru rase au intrat în existenţă. Poate e doar o poveste….

La începuturi, eram un singur popor. Am venit ăn această lume prin poarta Soarelui, în patru inele concentrice.  Cei din inelul exterior, când s-au înghesuit prin poartă şi au fost arşi cel mai mult. Ei au devenit rasa neagră. De aceea ei sunt cei mai vitali, dinamici. Ei au făcut acest sacrificiu pentru a proteja pe toţi ceilalţi. Au filtrat focul pentru cercul următor – rasa roşie. Rasa roşie a devenit foarte mândră şi plină de respect, văzându-i pe ceilalţi ca fraţi şi surori. Ei au fost marcaţi de sacrificiul rasei negre, astfel încât au devenit foarte nobili şi smeriţi.  Au filtrat Soarele pentru următorul cerc, care a devenit rasa galbenă. Cercul s-a strâmtat, de aceea galbenii sunt mărunţi şi slăbuţi, dar sunt oameni foarte fericiţi. Au fost foarte protejaţi de rasele neagră şi roţie. Sunt umili, plini de recunoştinţă, fericiţi. Ei au filtrat focul pentru cercul interior, cel de-al patrule inel – aceştia nu au fost arşi deloc şi au rămas albi. La început, rasa albă nu a văzut, din păcate, sacrificiul negrilor şi roşiilor. Se întrebau de ce oamenii galbeni zâmbesc mereu.

Când am sosit pe această planetă, rasa albă s-a simţit puţin inadecvată, nu se arsese în focul iniţierii. Fiind cei mai protejaţi erau şi cei mai vulnerabili, având ocazia să ră,ână conectaţi la puterea inimii. Dar au compensat cu arme şi războaie, au început expansiunea, au încercat să conducă toate celelalte rase. Suntem oameni cu toţii, dar am trecut prin diverse iniţieri. Amintiţi-vă că suntem un singur popor. Fraţi şi surori, dacă vrem să supravieţuim ca specie.

Spiralele se leagă de ADN. Codurile genetice sunt o scară către o altă dimensiune. Mai reprezintă evoluţia inimii, ca şi cerbul. Kayu Mate, în limba quechua. Cerbul Inimii. Spirala are componenta , în urcare pe inspiraţie şi coborâre pe exiraţie. Punctul zero e cel în care se deschide portalul.

Experienţele [voastre] sunt diferite bucăţele de puzzle ale aceleiaşi imagini.

Steaua lui David reprezintă uniunea dintre cele două polarităţi. Curcubeul este unificarea culorilor. Suntem oameni-curcubeu, trebuie să învăţăm să co-existăm, să ne tolerăm şi să respectăm alte culori. Prin aceasta vom crea puntea între Cer şi Pământ.

Spirala este simbolul eternităţii, evoluţiei. Inspiraţia şi expiraţia. Spirala curcubeu este expresia Sursei . Când chakrele sunt aliniate se formează poteca pe care putem vedea infinitul.  Aprinznd acea lumină, aprindem lumina roţilor chakrelor.

Pana – urmează pana, îţi vei găsi aripile. Desenele voastre sunt similare, aveţi rezonanţă. Vedeţi ce aveţi de făcut împreună.

Ochii de lumină sunt ochii divini.

Prin acceptare ne activăm spirala interioară, ne folosim înţelept timpul pentru a ne pregăti pentru aceste vremuri de profeţie.

Oamenii-pasăre sunt îngeri. Vârfurile de munte sunt cele mai înalte puncte unde ne putem conecta cu forţele superioare. De aceea, munţii erau abordaţi în pelerinaje – pentru conectarea cu Creatorul.  Poteca spre focul sacru din munţi.

Pomul este puntea dintre lumi – rădăcinile în sol şi ramurile în cer. Când vedem doar ceea ce ne atinge mustăţile e bine să ne permitem să ne întindem aripile de vultur. Invitaţi vulturul când vă simţiţi, într-adevăr, blocaţi. Dacă ne învârtim în rotiţele de hamster, spiritul vulturului ne ajută să ne ridicăm deasupra. Suntem o parte a miracolului.

O planetă, înconjurând soarele împreună cu alte 8 planete, un sistem solar în sute de mii de sisteme,o galaxie în sute de mii de galaxii, un univers în sute de mii de universuri. Este un sistem multidimensional cu mai mult niveluri dimensionale.

Lupul alb este vraciul clanului. Sunt foarte loiali tribului, dar au nevoie de timp în singurătate, ca să urle, să îşi trimită rugăciunile la Zeiţă, să urle la lună, de acolo capătă binecuvântările pe care le pot duce înapoi.

Plantaţi copaci. Ei ajută să se producă oxigen, fac fructe sau nuci, sub ei se poate găsi adăpost. Îmbrăţişaţi un copac. Veţi simţi căldură. Copacii sunt sacri. Suntem copaci care merg. Fiecare plantă are un spirit păzitor. Aşa ţinem zânişoarele în viaţă. E important să avem locuri pe planetă în care magia să rămână în viaţă.

Lumina Christică este puterea iubirii necondiţionate. Maria Magdalena şi Iisus sunt unul-

Ganeesha e un elefant căruia îi plac dulcuiurile. Se hrăneşte cu dulcele nectar al inimii când curge devoţiunea din inimă – şi atunci toate obstacolele dispar.

Oamenii dintre tărâmuri sunt ataşaţi de noi şi nu se pot elibera pentru că suntem legaţi de ei  prin vină, dorinţă, vise neîmplinite. Vorbiţi-le. Binecuvântaţi-i. Trimiteţi-i acasă.

Ziua s-a încheiat în ploaia măruntă şi introspecţie. Kailash ştie să dăruiască o senzaţie de pace şi bine nepreţuită.


2 comentarii la “povestea merge mai departe

  1. Andreea, esti geniala ! Cum reusesti sa redai cele auzite… cum gasesti comentariul potrivit…traiesti cu totul in Noua Era. Iti multumesc. Fii binecuvantata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s