lună plină, marţi, 3 iulie

emergence2

Transmisiile în Reţeaua Planetară    

 

Lună plină, marţi, 3 iulie

 

 Cu meditaţie unificată, primire şi transmitere

la 4 ore sincronizate:

Sydney, Australia: 8 pm

India: 8 pm

 Paris, Franţa: 8 pm

New York, USA: 9 pm

Concentrare unificată
Transmsii de Lună Plină în Reţeaua planetară

Salut de Foc Sacru, Copii ai Soarelui,

Prezenţa EU SUNT a fost întotdeauna cu noi. Nu a existat niciun singur moment al existenţei noastre umane  în care să fi fost deconectaţi de la Dumnezeu. Acum, suntem încurajaţi să capitulăm vechile noţiuni de prezenţă divină individuaizată, pentru a face loc unei conştiinţe mai extinse, care include TOATĂ creaţia.  Noi, împreună cu toată viaţa animată şi neanimată din univers, suntem un singur Corp Solar al lui Dumnezeu.

Păstrând aceast viziune a Grupului EU SUNT puternic imprimată în ochiul nostru spiritual, suntem bimecuvântaţi cu ocazia de a cataliza schimbări spontane şi instantanee în conştinţă, în special pentru aceia  care cer ajutor direct.

De acestă Lună Plină, vă rugăm să transmiteţi semnăturile voastre energetice perfecţionate, care poartă codurile autorealizărilor, în tot ceea ce aţi curăţat şi transformat personal, pentru a ajuta la ridicarea rapidă a corpului unic de grup, şi a mulţimii!

Preaiubite Echipe de Transmisie de Lumină, mai avem doar CINCI transmisii în reţeaua cristalină planetară rămase înainte de iniţierea Riturilor finale de Trecere în Conştiinţa Christică: vă rugăm să vă amplificaţi activitatea în claitate de conductă a Focului Sacru în Reţea, pentru a construi impulsul nescesar în aceste săptămâni.

În multe regiuni de pe Pământ, lumina Soarelui arde tare, în onoarea verii. Regnurile naturii vibrează şi şi abundă în veselia vieţii, ca răspuns la această activitate solară crescută. Putem fi ajutaţi mult în practica de mărire a coeficientului nostru de lumină ca pregătire pentru Riturile de Trecere ce urmează, prin expresia fizică a lui Dummezeu, prin intermediul Soarelui.

Treziţi-vă în fiecare zi ca să vă reîntâlniţi Corpul Lui Ceresc în spirit de comuniune divină şi contemplare. Cereţi Soarelui să vă ajute la dezvăluirea Luminii Christice din interior! Atenţia noastră se îndreaptă asupra a ceea ce devenim, de aceea cu cât ne concentrăm mai mult pe Soare (Dumnezeu) cu atât mai repede vom permit lui Dumnezeu să vină în faţă, prin noi, în expresie exterioară mai deplină.

În linişte şi nemişcarea fiinţei voastre, simţiţi că sunteţi Dumnezeu. Vedeţi că sunteţi Dumnezeu. Ştiţi că lsunteţi Dumnezeu. Atingând această stare de bucurie perpetuă, vă rugăm să transmiteţi această Realizare de Dumnezeu în Reţeaua Cristalină planetară în transmisiile de Lună plină ce urmează.

~ Pentru sprijin suplimentar ~


Articolul despre concentrarea unificată:
Transmisie audio MP3:  Building our Light Quotient
Sesiuni de vindecare personală: Facilitated by our Light Transmission Team
peacock feather love
 Rezumatul scopului nostru pentru lunile rămase din 2012

  • Păstraţi-vă concentrarea numai pe Dumneze. Dumnezeu trebuie pus peste tot… înainte de tot, în tot, în jurul a tot, învăluind tot, acoperind tot.
  • Ne concentrăm întreaga gândire pe ţel, văzând nimic altceva decât rezultatul final (realizarea lui Dumnezeu)
  • Dumnezeu este punctul nostru focal pe care se centrează fiecare gând şi faptă, căci aceasta aduce în faţă Sinele Uman-Divin.
  • Avem un obiectiv de realizat: ca voinţa noastră să fie în aliniere deplină cu cea a lui Dumnezeu, oglinda pură a gândului-forţă.
  • Când dorinţele noastre sunt lansate în acest fel, sunt întotdeauna Divine. Când este proiectată divinitatea noastră, dorinţa noastră este concepută în Ordinea Divină.
Totul este în Interior
Vom încehia această concentrare cu o reamintire finală că trebuie să îl lăsăm pe dumnezeu să se exprime prin noi deplin în exterior. Nu mai este necesar să căutăm Divinul prin intermediul altor surse exterioare.

Când ştim că sursa iubirii, spiritul înţelepciunii şi înţelegerea adevărului este în noi, putem experimenta tangibil Reamintirea Divină a Sinelui divin, infinit de puternic, în forma fizică.

Concentrându-ne pe Dumnezeu şi văzând cum  Dumnezeu se ridică din noi, din interior în exterior… ne punem atenţia asupra Zeităţii Supreme din întreaga familie omenească! A ne îndrepta atnţai asupra a orice altceva din exterior sau a da putere surselor exterioare înseamnă a menţine acţiunea separatoare.
Noua emanaţie este viaţa unică, aflată în toţi şi prin toţi.
Whenever we think of God, we ARE God.

 

C H I L D R E N   O F   T H E   S U N   F O U N D A T I O N
FUNDACION HIJOS DEL SOL

Lasă un comentariu