5D

Se vorbeşte foarte mult despre tranziţia în 5D. De la prima dimensiune (de fapt, dimensiunea zero), Punctul de Conştiinţă pe care îl numim Dumnezeu, Tao, Potenţialul, Shinki şi tot aşa, treptele manifestării ne-au adus în pragul unui tip de continuum spaţio-temporal pe care einstein l-a prevăzut şi care este fundamentat de teoriile lui Mandelbrot.

wave.gif Continuumul spaţio-temporal este realitatea. În această dimensiune, numărul infinit de solide din Univers se află în relaţie unul cu altul prin timp şi energie. În domeniul Timpului, asta înseamnă că mişcarea din dimensiunea a Patra, Trecutul, se mişcă pentru a forma o undă, constituind fractal continuumul spaţio-temporal.

hyper.gifHIPERCUBUL. A Cincea Dimensiube este reprezentată geometric prin fractali şi prin Hipercub. Hipercubul este simbolul folosit în matematici pentru a încerca să reprezinte conceptul  în două dimensiuni  (un desen pe o bucată de hârtie, un plan).

Din centrul Hipercubului, , prin cele 8 diagonale, Hipercubul este legat de tot ceea ce există în Univers. Infinitatea din Dimensiunea 5 rezidă în infinitatea relaţiilor. Aceasta se poate exprima în forma scalării fractale, de la infinitul mic la infinitul mare, perpendicular pe celelalte dimensiuni şi incluzând intervalele sau dimensiunile fractale dintre ele. Scalarea fractală trebuie înţeleagă ca o scară de magnitudine, de exemplu de la mărimea atomului la cea a galaxiei. Hipercubul este tăiat de 4 diagonale, la intersecţia cărora se formează punctul central.  Numărul diagonalelor este 9, conform teoremelor pitagoreice. Cele patru diagonale sunt  1-5, 2-6, 3-7 şi 4-0.

                Cele 4 diagonale:

              1-5  Materie

              2-6  Conştiinţă

              3-7  Energie

              4-0  Auto-organizare

Hyper3.GIFDimensiunea a 5a găzduieşte numerele complexe şi geometria fractală. Spre deosebire de alte dimensiuni, ea este reală în lumea încare trăim. Este continuumul spaţio-temporal în care trăiesc omul şi materia, şi unde schimbarea constantă se bazează pe feedback (totul influenţează totul). După cum a descoperit recent  Mandelbrot , această dimensiune nu include doar celelalte dimensiuni, ci şi spaţiile sau intervalele dintre ele, dimensiunile fractale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s