Magicienii

O echipă inspirată de publicitari schimbă locul. Ceea ce au ales îmi amintește de studiourile de creație londoneze și sunt cel puțin surprinsă că asemenea spații există în București, de multișor. Nu despre spațiu am vrut să vorbesc azi, deși o să apară și birourile astea fenomenale când totul va fi gata, ci despre un tablou, ieri sprijinit de perete.

Recunosc, dar nu regret că am o slăbiciune față de artă. Probabil că, dacă aș avea bani, i-aș cheltui ca un colecționar înveterat. Dar ceea ce m-a atras la tablou, făcut special pentru ocupanții biroului, a fost conspirația celor cinci personaje luminate și puse pe pânză de un pictor din vestul țării.

Spațiul de lume născândă în care plutesc aceste ființe lucrătoare, între vis și manifestare, viziunea potențialului pe care o revarsă acest moment parcă surprins pe furiș din actul magic, felul în care ești sorbit înăuntrul tabloului. E greu de explicat de ce m-a atras așa mult pictura asta, dar un lucru e cert. Scânteia de geniu a autorului. Ar trebui să venim cu ofrande la oamenii ăștia, care ne-au făcut favoarea de a exista.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s