Riturile de trecere 2012

rop-intro

Fundaţia Umanitară Children of the Sun Anunţă Riturile de Trecere 2012

Sunt invitaţi toţi Slujitorii Planetari de Lumină
Echinocţiu, septembrie, până la solstiţiu, decembrie 2012

Preaiubită Familie,

În acest moment al istoriei umane, este incredibil să putem contempla puterea extraordinară a Amintirii divine cum ţâşneşte din inimile şi minţile maselor ce se trezesc. Suntem martorii revelaţiei globale că Dumnezeu nu e doar prezent în noi, ci NOI suntem reflecţia fizică a Prezenţei Divine Supreme pe  Pământ.

După ani şi ani de navigaţie reuşită pe drumul cel îngust al măiestriei de sine, presărat cu încercări neasemuite, revelaţia adevăratei noastre divine a sosit, în fine, la noi.  Această realizare interioară a Uniunii cu Sursa răzbate în afară pentru a cuprinde toată viaţa, aşa cum am ajuns să o înţelegem la nivel tangibil, căci fiecare atom al creaţiei este parte a unui întreg interconectat.

Ca grup rezonant, ne-am pregătit toată viaţa ca să facem angajamentele necesare  pentru a străbate în întregime această trecere exponenţială. Va fi o călătorie extraordinară, Avataruri preaiubite, aşa că adunaţi-vă capacitatea de a vă concentra, căci ne ridicăm pentru a ne întâlni Destinul divin cu ajutorul acestor Rituri de Trecere.

important-b

Instrucţiuni de participare
Vom fi îndrumaţi într-o experienţă puternic accelerată de iniţieri în lanţ, care se vor concentra pe intrarea noastră colectivă în starea internă unificată de realizare a lui Dumnezeu, în calitate de conştiinţă de grup.Iată câteva detalii importante:
  • Acesta este un demers de grup .
  • Fiecare Rit este primit pe o perioadă de şapte zile, iar în această perioadă pot avea loc sub-niveluri de iniţiere. Fiecare Rit clădeşte, exponenţial, pe cel precedent.
  • Datorită accelerării energiei iniţiatoare, de la un Rit la altul, este extrem de recomandat ca participanţii să înceapă de la început, cu primul Rit. Încurajăm pe toată lumea să înceapă în acelaşi moment… 23 septembrie 2012, şi să îşi rămână dedicaţi angajamentului până la 21 decembrie 2012.
  • Chemăm acele suflete care sunt cu adevărat gata să îşi reînvie viaţa într-un sistem de energie complet nou.
  • Suntem iniţiaţi pentru a depăşi lumea fizică a materiei, inclusiv desprinderea de orice identificare personală şi ataşament emoţional de planul fizic. Aceasta nu este o sarcină oarecare. Necesită concentrare completă şi sinceră, zilnică, timp de 12 săptămâni.
  • Prin aceste Rituri de trecere, definim în continuare Rasa Divină în formare, demonstrând cele mai importante caracteristici ale traiului conştient în cinci dimensiuni în viaţa de zi cu zi.
  • Oricine poate participa în siguranţă. Acest program de Trecere este construit cu intenţie şi codat astrfel încât să ridice pe toată lumea în stările extinse de percepţie, indiferent de nivelul de conştiinţă.
  • În grupul nostru sunt unii complet pregătiţi pentru a rezista acestui ritm accelerat şi să realizeze o apariţie sfântă. Alţii vor participa pentrua-şi adânci o anumită înţelegere sau pentru a accelera purificările şi activările interne. Lucrurile funcţionează la toate nivelurile şi dimensiunile.
  • Am dovedit că vibraţia diverselor niveluri de conştiinţă, conţinută într-o matrice de grup de vibraţie superioară, poate fi ridicată pentru a experimenta direct niveluri mai înalte de conştiinţă. CHEIA integrării este să rămână în câmpul energiei de grup pentru ca accelerarea rezultată să se stabilizeze corespunător.
Dacă nu sunteţi gata să vă asumaţi un asemenea program, vă rugăm rămâneţi conectaţi cu noi. Veţi avea, totuşi, beneficii. Pentru voi trecem prin această experienţă iniţiatică accelerată.
Formarea noastră progresivă ca armonică de grup iluminată are un potenţial mare de a reverbera în întregul Câmp Unificat, catalizând o transformare dinamică în nivelul nostru de conştiinţă unitară, ridicând astfel bucăţi mari de cadru uman şi, potenţial, deschizând pentru cei mulţi drumul lung şi dificil spre măiestria de sine.Este o numărătoare inversă de 12 săptămâni… să îi oferim concentrarea noastră deplină şi dedicată, cu o MARE SĂRBĂTOARE la finele anului!
Înregistrare şi cerinţe financiareOferit prin sugerarea unei donaţii

Riturile de Trecere sunt marea culme a tot ceea ce a realizat Fundaţia Umanitară Children of the Sun în misiunea sa de a sprijini activarea Reţelei Cristaline Planetare, împreună cu clădirea unităţii de grup şi a unui câmp de forţă influent, de lumină transformatoare.

Acesta este cadoul nostru final pentru trezirea Slujitorilor Planetari de Lumină, care sunt inima şi sufletul platformei noastre ce sprijină 50.000 de oameni, cu un potenţial de patru ori mai mare, dacă ne gândim la întinderea reţelelor noastre de sprijin.

Această încheiere imensă a procesului de iniţiere de grup va dăinui mulţi ani, ca una dintre cele mai curajoase acţiuni făcute de un grup în sluba rasei umane aflate în evoluţie. Emergenţa noastră colectivă în nivelurile avansate de Conştinţa Unitară este absolut vitală pentru a împlini rolul nostru în Planul Divin, înainte să ne putem face, în fine, apariţia şi să asistăm activarea la nivel mai mare a maselor.

Dezvoltarea acestui program este o sarcină extraordinară, care necesită o cantitate mare de producţie.

ÎNREGISTRAREA

Pentru a participa, tot ceea ce este necesar este să fiţi pe lista noastră de emailing. Fiecare Rit va fi trimis duminică dimineaţă prin email, începând cu 23 septembrie. Dacă aveţi prieteni sau grupuri de oameni din alte reţele care doresc să participe, vă rugăm să îi trimiteţi direct la pagina noastră de înregistrare:  subscription page  here.oferit prin donaţie

In spiritul schimbului de abundenţă, vă rugăm să oferiţi donaţii pentru acest serviciu, dacă puteţi. Datorită faptului că acest program este unul de înţelegere iluminată, lucrăm într-un sistem de încredere absolută că toţi şi fiecare vor putea să se conformeze acestei rugăminţi.Aceste donaţii merg către campania noastră de colectare de fonduri, care necesită mai multe milioane de dolari, pentru Turneul Mondial şi Evenimentul Umanitar Children of the Sun 2013 .
Scopul acetui Turneu şi al iniţiativei umanitare este de a aduce mesajele noastre de unitate şi iubire în lume în masă.  Vom avea în curând un Document de viziune PDF pe pagina noastră pentru a explica planurile în privinţa acestei interesante acţiuni globale.

TRANSPARENŢA NOASTRĂ FINANCIARĂ

Suntem o organizaţie foarte conservatoare, publică, non profit, care generează donaţii anuale de f $43,000 in 2009, $66,000 in 2010 and $164,000 in 2011. Încărcăm declaraţiile de impozit pe cei trei ani precedenţi şi vom trimite un  link pentru consultare online în următorul email.

Până acum, am îndeplinit această misiune muncind zi şi noapte cu foarte puţin personal şi foarte puţini bani, dacă ne gândim la cuprinderea impresionantă şi impactul pozitiv în viaţa a milioane de oameni.
Acum, Fundaţia se lansează în prim plan pe scena mondială.

Suntem recunoscători pentru orice ajutor financiar pe care îl puteţi oferi în schimbul acestui program, care a fost creat din cele mai sincere niveluri de iubire şi dedicaţie pentru misiunea noastră colectivă. 

 

     

Limbajul 
Ne-am modificat limbajul de prezentare în aceste Rituri pentru a putea atrage o diversitate extinsă de participanţi la program.

Folosirea Cuvântului Dumnezeu

Rămânem la folosirea cuvântului Dumnezeu pentru a exprima Marele spirit, Sursa noastră de Viaţă, acea Putere Inteligentă Supremă a Iubirii care pătrunde în fiecare formă şi fiecare atom din întregul univers.  Folosim acest cuvânt datorită magnitudinii sale şi a frecvenţei sale vibratorii.

Dacă sunteţi nou pe platforma Children of the Sun şi nu înţelegeţi o anumită frază, vă rugăm consultaţi

flag  icons

Traduceri în mai multe limbi

Riturile de Trecere sunt oferite în multe limbi din lume. Oferta de limbi străine va fi anunţată, iar materialul va fi postat pe pagina  Children of the Sun…
la  Rites of Passage Home Page.

 

Children of the Sun Humanitarian Foundation

info@childrenofthesun.org

www.childrenofthesun.org

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s