Puritatea corpului mental

mental purity

Pregăteşte-ţi Viaţa – REvizuieşte-ţi puritatea mentală 

Riturile de Trecere pe 2012 încep curând!
  • Riturile de Trecere încep în septembrie
  • Adoptarea purităţii mentale
  • Trăieşte din Intuiţie şi Sincronicitate
  • Energia urmează gândul
  • Puterea Percepţiei Divine
  • Concentrarea minţii
  • Resurse şi sprijin suplimentar
gold  key

Riturile de Trecere încep în luna septembrie

Fundaţia Children of the Sun co-creează un Program al Riturilor de Trecere pentru toţi slujitorii planetari de lumină, în care va conduce pe parcursul a 12 săptămâni o iniţiere de grup în nivelurile mai avansate ale Conştiinţei Unitare şi conştiinţa reală şi perceptuală a sinelui ca Dumnezeu.

Ca grup rezonant, ne-am pregătit viaţa pentru a face angajamentele necesare parcurgerii căii către această trecere exponenţială.  Această călătorie va fi una neegalată, dragi Avataruri aşa că adunaţi-vă capacitatea de a vă concentra cu intensitate supremă, căci ne ridicăm pentru a ne întâlni cu destinul nostru divin prin aceste Rituri de Trecere.

Suntem în faza de pregătire! 

pentru a trece prin aceste Rituri, este FOARTE recomandat să aveţi un nivel avansat de control şi echilibru în cele trei corpuri inferioare – cel fizic, emoţiile şi mintea.

  • Aceasta cuprinde o demonstraţie a purităţii fizice, după ce aţi adus nevoile şi dorinţele corpului sub stăpânirea sufletului.
  • Corpul astral/emoţional este limpede şi calm, demonstrând capacitatea de a menţine o stare de armonie şi echilibru în faţa obstacolelor.
  • Dobândind controlul asupra corpului mental, gândurile tale sunt calificate drept Prezenţă Divină interioară şi demonstrează un nivel înalt de linişte şi pace interioară.

med-sm

De următorul Ciclu de Lună Nouă şi în continuare…   


Adoptarea purităţii mentale      

 

Următoarea noastră ţintă de pregătire pentru Riturile de Trecere care urmează este să observăm modul în care mintea dispersează energia gândurilor.

După ce am făcut reglajele necesare în corpurile noastre emoţionale, ne regăsim în centru, acum ieşiţi din falsa strălucire, dar încă aflaţi în iluzie… iluzia care guvernează mintea.

Acestea ar putea fi în legătură cu percepţia noastră duală limitată de a încerca să ne dăm seama cum stau lucrurile. Deciziile noastre vin dintr-o parte mai liniară, raţională a minţii, care vrea să se simtă în siguranţă aderând la logică.

Să ne mai uităm încă o dată la nevoia noastră de analiză mentală şi gândirea care rezultă din această abrodare.  Mai suntem conectaţi la sistemul de credinţe, trăim viaţa conform programării sociale şi culturale? Credem în aparenţa exterioară sau ce citim?

În schimbarea noastră de percepţie, învăţăm să ne eliberăm de nevoia de logică, astfel încât mintea să fie receptivă la idei, intuiţii şi impulsuri  care vin de la suflet şi de la sursa noastră monadică (Dumnezeu).


Recomandări pentru pregătire:  

Trăieşte din Intuiţia Divină şi sincronicitate

Când corpul mental este sub control, căpătăm capacitatea de a avea forme ale gândului pure şi creative, care pulsează de spiritul ajutorului către alţii.

Dacă corpul mental rămâne dependent de tiparelel vechi care doar iau decizii bazate pe logica liniară, ne ignorăm capacitatea de a recunoaşte intuitiv Legea Sincronicităţii în acţiune în vieţile noastre de zi cu zi. Pentru a depăşi această abordare, trebuie doar să eliberăm strânsoarea asupra minţii, permiţând astfel luminii lui Dumnezeu să vină şi să transmute gândurile care ne ţin prizonieri, încuiaţi în viciul vechii programări.

Măiestria corpului mental este marea transfigurare când tranzităm de la o abordare bazată pe emoţii la una bazată pe gândirea inteligentă. Gândurile noastre sunt născute din Intuiţia Divină, curgând prin intermediul unui vehicul al personalităţii aflat sub control.

Energia Urmează Gândul

 Orice am alege ca să ne centrăm energia pe acel obiect-stare-acţiune, creşte ca putere şi influenţă prin impactul direct al energiei mentale.

Acest fapt divin este ceea ce ne ţine pe mulţi dintre noi prizonieri în diferite stare de „energie grea”, dezechilibru şi separare. Deşi facem slalom prin şuvoaiele de gândire discordantă, curbate de „vindecarea” unei stări imperfecte, ne menţinem ancoraţi chiar în lucrul pe care urmărim să îl transmutăm.

Păstrându-ne concentrarea ascuţită ca un fascicul laser pe tiparele perfecţiunii, această stare perfecţionată devine realitatea noastră, pe măsură ce intrăm din ce în ce în rezonanţă mai mare cu vibraţiile sacre ale lui Dumnezeu.

Eliberarea ataşamentului minţii de identitatea de sine 

În dorinţa noastră de a reveni la Realitatea Divină, realizăm că asta necesită renunţarea completă la toate ideile şi credinţele despre sinele personal şi pleiada sa de creaţii ale voinţei personale.

Există o reîntoarcere la viaţa simplă, smerită şi gata de a primi din ce în ce mai multe revelaţii ale Adevărului, care se clădesc una pe alta pe măsură ce conştiinţa se reglează inten şi se reflectă extern.

În această stare de gol, suntem complet deschişi la lumina INtuiţiei divine. Ca personalitate infuzată de suflet, voia noastră devine una cu Voia Divină, iar noi ne efectuăm serviciul către omenire cu o concentrare fără greş.

Puterea Percepţiei Divine

Sursa a Tot este Dumnezeu, sau Unimea. Aceasta înseamnă că toate perechile de aspecte opuse au aceeaşi bază. Lumina şi întunericul vin din aceeaşi sursă. Binele şi răul vin din aceeaşi sursă. Deşi diferite ca frecvenţă, ele trăiesc în acelaşi spectru de polarităţi, sunt manifestări extreme ale exact aceleiaşi energii, şi sunt profund interdependente una de cealaltă la nivel uman.

Adevărul Divin s-ar putea afla chiar la mijlocul absolut, în neutralitate completă, nici negativ, nici pozitiv… sarcină zero. Adevărul Divin nu e nici pentru, nici împotriva a ceva, ci doar ESTE. Aceasta ar putea fi ceea ce Buddha îi învăţa pe discipolii săi – să meargă pe „calea de mijloc”.

Transcendenţa noastră completă din dualitate este capitală pentru a ajuta la noile creaţii necesare în lumea de azi. Când ne concentrăm cu toţii pe gândurile noastre, pe cuvintele şi acţiunile care duc la cel mai bun bine pentru toţi (fie că acesta e bun, rău su indiferent) operăm în aliniere cu Universul, şi începem să trăim, să percepem şi să creăm din Conştiinţa Divină unică din interior.

Fie ca noi toţi să fim binecuvântaţi cu o uniune mai profundă cu Dumnezeu. Iubirea Divină nu cunoaşte opus. Punându-ne toată atenţia pentru fuziunea conştientă cu Sursa puterii noastre, cu această Sursă a fiecărei acţiuni a noastre, putem transcende mai uşor iluzia identităţii separate.

Dezvoltarea Concentrării – Nestemate de înţelepciune   

   

  • Măiestria de Sine în aceste timpuri de fluctuaţie depinde de nivelul nostru de concentrare şi control asupra minţii şi emoţiilor noastre. Dezvoltarea şi utilizarea puterii de concentrare pentru Acţiunea divină necesită purificarea dorinţelor noastre umane pentru a vedea clar. Aceasta aduce la viaţă creaţiile noastre gând-simţire prin Planul divin.
  • Concentrarea bine reglată se dezvoltă prin exersarea facultăţii mentale cu orice necesită concentrare susţinută. Devine apoi o atitudine în viaţă. Meditaţia regulată este esenţială pentru cei care se bazează pe îndrumare prin intermediul simţurilor superioare.
  • Concentraţi-vă pe cuvântul vorbit. Să vorbim mai puţin şi să cunoaştem mai mult. Să vorbim mai lent şi deliberat. Căutaţi să folosiţi doar cuvintele care îmbină sinele cu Voia lui dumnezeu şi cu Planul divin. suntem instrumente ale Păcii.
  • Mintea este asociată cu nervii. când ne potolim nervii şi sistemul nervos, ne potolim mintea. Dacă nervii sunt împrăştiaţi, atunci mintea se împrăştie şi ea, iar puterea noastră de creaţie nu este concentrată. Când respiraţia este inegală, mintea nu se poate concentra. Controlul respiraţiei linişteşte mintea şi emoţiile.
  • Antrenaţi-vă şi întrăţi-vă corpul… puneţi-l în stare de funcţionare pentru lucrările mai mari care vor urma.
  • Cu cât purtăm cu noi mai mult echilibru și pace, cu atât mai bună este concentrare. Dacă suntem pe fugă putem ieși din conștiența prezentului.
  • Observaţi unde este atenţia, astfel încât să nu se abată sau să se ducă aiurea. Fiţi atenţi conştient şi păstraţi mintea pe un singur lucru într-un moment dat. Veţi realiza mai mult, în timp mai scurt, plus că veţi îndepărta mult din interferenţa energetică.
Ne concentrăm în clipa în care spunem …
EU SUNT DUMNEZEU.

      med          

RESURSE ŞI SPRIJIN

~ Pregătirea corpului mental ~      

  

1. Sesiuni personale de sprijin  

Registration  

Echipa noastră de Transmisie de Lumină este gata să ajute orice slujitor planetar de lumină la transmutarea oricărei limitări în timpul fiecărui ciclu lunar. Dacă simţiţi nevoia unui nivel mai mare de sprijin, vă rugăm nu ezitaţi să luaţi cu noi legătura înainte de data transmisiei, pentru a primi un fulger gigantic de Iubire Divină radiat de aceşti transmiţători dedicaţi.

2. Înregistrări audio de sprijin 

Developing Concentration

Journey to the Great Central Sun

The Power of Perception (transcenderea dualităţii)

Pineal Gland Activation 

3. Articole pe acest subiect

   

The Power of Perception (transcending duality)

Releasing the Mind and Attachment to Self

Dissolving Self Identity

Our Departure from Desire

4. Revedeţi!   
Rites of Passage 2011

 

REcomandăm cu căldură trecerea în revistă a acestui program extraordinar, creat pentru tranziţia dein  11-11-11 şi oferit în dar cu Graţie de către Fundaţia  Children of the Sun. Acestea prezintă virtuţile Conştiinţei Christice (unificate) în forma a 7 Rituri, 7 Peceţi şi 7 Daruri. .

amazon-ban

Mai avem încă două Expediţii în plan!

Pentru următorul grup, în 24 septembrie- 3 octombrie, mai este disponibil UN LOC. 

  

o să fii TU?

Luaţi legătura cu noi la: amazon@childrenofthesun.org 

Lasă un comentariu