reţeta de spa acasă, varianta edge

Se ia una bucată ou din plastic, din acelea, de la mega Kinder, care apar de Paşti, şi pe care o colegă în curs de plecare l-a lăsat în cutia cu maimuţe. O să o pictezi, bineînţeles… Am ajuns de un previzibil penibil pentru echipa mea.

Se scot din super-coşul cu materiale deco vopselurile pentru sticlă şi se purcede.

oul buclucaş Datorită formei, se efectuează operaţiunile de bază sâmbătă seara şi se lasă finisajul bottom pentru duminică dimineaţa. Duminică se deschid ochii maaari la 6.30 şi se purcede la finalizare. cu entuziasm, se înclină oul pentru completare spaţiilor albe şi se uită că în aceeaşi mână e sticla de albastru de prusia, care curge, liniştit, pe placemat, vopseluri, masa de sticlă, mâini şi picioare.

Se generează un moment de panică, apoi se termină toate şerveţelele de bucătărie şi hârtia igienică din casă, precum şi sticla de acetonă primită cadou de la Bourjois (te întrebai la ce îţi trebuie atâta acetonă, mai aveai două: iată.)şi se elimină major petele de pe masă, parchet, gresie. Pielea albă de vacă va pleca la curăţătoria profi.

Acum este timpul să vă bucuraţi că pe rochie sunt doar două pete (cool) şi să vă apucaţi de mâini şi picioare, terminând tot tubuşorul de dischete cotton. şi toată sticla de acetonă. Operaţiunea este absolut agreabilă, având în vedere că ieri v-aţi făcut manichiura şi vopseaua de sticlă, groasă şi compactă, intră în toate micile crăpături făcute de manichiura proaspătă pielii.

reţeta, pe scurtSe toarnă generos lapte de baie cu cimbru şi verbină de la BOots, poate se mai repară pielea degresată de solvenţi, se ia termochauffantul cu struguri de la Occitane pentru masaj, nu pe burtă şi pe fese, cum zic ei, ci pe picioarele reci de la aerul de afara, ca doar aţi deschis la terasă, să iasă mirosurile de acetonă şi eter… se ia masca scrub de la Mavala şi se freacă destoinic, până când vă plictisiţi. când vă plictisiţi, spălaţi spatele ciufulit al periuţei de unghii şi vă relaxaţi. mai aveţi de frecat chiuveta din bucătărie, plină de albastru de prusia,de înlocuit covorul din sufragerie, de revopsit placematurile în argintiu şi de dus pielea pătată la curăţătorie.

Enjoy your lazy Sunday.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s