21 decembrie şi Renaşterea omenirii

Portalul Aion a fost activat cu succes. Următoarea etapă este 21 decembrie, o dată la care ne putem întâlni în grupuri mai mari sau mai mici – fizic sau virtual –  pentru a trăi o primă etapă a Renaşterii omenirii: Întoarcerea la Inocenţă. Deschiderea la aspectele sufletului inocent ancorează vibraţiile unui tip de conştiinţă care depăşeşte orice jocuri lumeşti.
Experienţa noastră interioară va sprijini planul eliberării planetare, astfel încât încât aceasta să se manifeste cât mai curând posibil, cât mai lin şi mai uşor. Puteţi folosi şi redistribui acest text.
Momentul solstiţiului este, în general, o deschidere care este folosită din vechime şi care poate valorifica mult mai bine  perioada de portaluri din octombrie- decembrie. Putem folosi acest moment pentru anul următor, care va fi un an plin de evenimente.
Perioada activă începe cu luna plină din 17 decembrie, atinge vârful de solstiţiu şi se închide pe 25 decembrie.
Astrograma pentru ziua de maxim arată cum triunguiul  Jupiter – Saturn -Chiron (împreună cu  Juno), vindecă o mare cuadratură  Venus – Vesta – Mercur – Juno. Prezenţa atâtor aştri feminini pune accentul pe potenţialul vindecării aspectului feminin colectiv şi deschide posibilitatea noului ciclu de evoluţie: o nouă Copilărie a omenirii.
Când suntem în contact cu prezenţa sufletului inocent, devenim intangibili faţă de orice manipulare. Cu cât există mai mulţi oameni aflaţi în starea superioară de inocenţă, cu atât se clădeşte masa critică – şi astfel se înclină balanţa către evoluţie accelerată. Putem dizolva astfel karma, vinovăţiile, lipsurile şi putem crea foundul pe care să se poată manifesta miracolele.  Pentru că aceasta este destinaţia către care curge Universul, pe măsură ce fuzionăm în Unul.
 
Ego-ul ne cere să credemn doar ceea ce este „real”, dar avem resursele pentru a crea noi înşine o realitate pe care o merităm: este dreptul nostru, cu care ne-am născut.
Inocenţa şi puritatea sunt antidoturi puternice ale programării mentale. Folosindu-le împreună cu conştiinţa divinităţii interioare, putem manifesta ceea ce îi este Sufletului aproape şi ne putem îndeplini misiunea de contribuţie la evoluţia planetară.
Pe 21 decembrie,  în diverse puncte-cheie, în care energiile planetare sunt înalte, se vor strânge grupuri mari de oameni. Unul dintre aceste puncte este Glastonbury, în Marea Britanie, renumit ca vortex feminin foarte puternic, un altul este Florenţa – locul în care Renaşterea a mai început o dată – dar există şi altele mai îndepărtate, cum ar fi Chiang Mai. Ne putem sincroniza cu comunităţile adunate în aceste focare energetice. Ora solstiţiului este 5.11 pm GMT, adică 7.11 pm ora României.
 
Ce ai de făcut:
1. Dedică ziua de 21 decembrie pentru reconectarea cu inocenţa ta. Joacă-te cu un copil (al tău, dacă ai), citeşte o poveste, priveşte răsăritul, miroase florile, zâmbeşte. Eliberează-te de poverile adultului. Copiii trăiesc în prezent şi se bucură de tot ceea ce prezentul le oferă.
2. Cu câteva minute înainte de solstiţiu, găseşte-ţi o poziţie confortabilă, închide ochii, urmăreşte-ţi respiraţia, relaxează-te.
3. Vizualizează cum, cu fiecare inspiraţie, inspiri energia cosmică a momentului (solstiţiul de iarnă este Sămânţa, Germinarea, Potenţialul)  şi pe fiecare expiraţie trimite în jurul tău, prin chakra inimii, această vibraţie. Reînceputul. Renaşterea. O nouă Copilărie. Inocenţa.
4. Continuă cât îţi este confortabil.
Dacă doreşti să participi, fizic, la un grup care lucrează de Solstiţiu, trimite un email la andreeai@yahoo.com.
O parte din informaţiile de mai sus sunt preluate din 
 
http://2012portal.blogspot.com/

Lasă un comentariu