Te simţi impur?

Acumulăm, zi de zi, efectele gândurilor şi acţiunilor noastre. Proiecţiile mentale ale celorlalţi. Energiile negative ale celor pe care i-am jignit, rănit, înşelat. Intenţiile negative bine structurate şi transmise de către oameni cu minţi puternice.

Ne trezim că ne doare capul, avem senzaţii de greaţă sau pur şi simplu ne simţim îngreunaţi, obosiţi. Te-ai întâlnit vreodată cu cineva care te istoveşte, de fiecare dată, indiferent de conţinutul întâlnirii?

Am pregătit o listă de uleiuri care ajută, fiecare în felul său, la eliminarea stărilor negative, purificare şi armonizare. Nu uita că purificarea începe cu corpul. Un ceai verde, de lemn dulce sau de păpădie, un fruct sau o salată în locul mâncării gătite sau procesate. O zi în care îi dai corpului o pauză ca să se refacă. O dimineaţă în soare.

Dar, ca să nu ne mai lungim, iată care sunt uleiurile dintre care poţi alege:

Pentru o ridicare a stării de spirit, sau a vibraţiei, cum se mai spune, poţi folosi Melissa, Salvia, Muşeţelul albastru (un mare transformator) sau santalul.

Pentru „curăţarea” negativităţilor, cuoscuta tămâie, care alungă spiritele rele, eucaliptul, remediu perect anti-blestem, feniculul care curăţă aura, geraniumul, mare protector, care elimină mecanismele de autodistrugere.

Pentru păstrarea legăturii cu energiile pozitive (conectare): lavanda, angelica, reconfortantul mirt, menta (care te face mai bun şi mai vesel), portocala, care deschide aura spre tot ce e pozitiv, lămâia şi busuiocul, care limpezesc şi permit judecăţi echilibrate.

Dacă te simţi agresat afectiv, intelectual sau pur şi simplu „vampirizat”, încearcă patchouli, T-tree, ienupărul şi apoi fortifică-te cu puţin cimbrişor sau perie aura cu salvie sau fenicul.

Încearcă-le şi dacă funcţionează… trimite feedback!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s