semne şi semnale

Mi-a plăcut foarte mult Avatar, pentru că este un film care se poate decripta la niveluri multiple.

Unul dintre lucrurile minunate pe care le fac Avatarurile în jungla luminoasă din film este să fie atente la tot ce se întâmplă. Energiile se citesc din semnele mici din jurul lor. Păşesc cu atenţie, nu fac gesturi necalculate şi sunt extrem de conectaţi la tot ce e în jurul lor.

Ieri, o terapie dificilă, nu pentru ce am întâlnit, ci pentru că mă luptam cu un ditamai ego-ul care nu voia să se desprindă de negativitate. Am adormit foarte devreme şi am avut vise extrem de interesante. Azi, un val mare de energie bună şi blândă soseşte exact la ora la care ieri lucram. Integrez şi continui cu ziua de azi. Pe la zece, cade lumina. Oricum, netul nu mergea… m-am conectat pe modemul gsm… dar m-am trezit brusc, era foarte frig în casă.

Am aprins lumânările de cuviinţă, am pus mantrele de cuviinţă, m-am curăţat, am examinat. Un passing shot de energie umbroasă, trimisă cu bună ştiinţă. Nu m-am speriat, dar m-am minunat cum m-a extras din somn partea „cealaltă” a mea, conectată cu Avatarul pământean.  Pentru că toate au dispărut ca un „puf” în clipa în care am lansat intenţia şi am pus în operă remediile. Mesajul primit imediat după aceea, care indica sursa (le doresc Iubire pură, încărcată de foc roz-trandafiriu care vindecă şi transmută) mi-a confirmat invincibilitatea stării de prezenţă.

Să fii prezent înseamnă să fii conectat în permanenţă la toţi senzorii, ca în cockpit-ul unui avion. Să primeşti în permanenţă informaţiile, să le decriptezi şi să ajustezi cursul pe baza lor. Dacă faci asta, nimic nu te poate lua prin surprindere, nimic nu te poate devia de pe Cale.

După mesaj urmează un alt mesaj de urgenţă… pentru toţi cei lucrează cu lumină… despre etica legăturii Avatar-Sine Superior. Deşi îmi era cunoscut, subiectul a fost abordat în acest moment cu un anumit scop. Morala e dublă: să nu încercăm să „vindecăm” ceea ce nu e de vindecat. Şi să nu lăsăm ego-ul să intervină nici măcar în relaţiile foarte personale. Nu avem voie să cerem altceva decât binele suprem al acelui Avatar, pentru că e singura cale aliniată cu Sinele său superior.

După ce am realizat toate astea, temperatura în casă a revenit la normal, au pornit luminile… aşa că scriu această notă, mai mult ca pe un memento pentru atenţia la semne şi semnale. Atenţie mare.

3 comentarii la “semne şi semnale

  1. Andreea, cum ne dam seama daca e ego-ul nostru care incearca sa vindece sau chiar trebuie intervenit? Am deschis sursa pentru cineva si am tinut mana in zona inimii, am lasat sa curga lumina pentru binele suprem al persoanei respective. Senzatiile simtite de aceasta au fost ca se zbatea o entitate in interior, deranjata de lumina. Am vrut sa continui dar ceva mi-a spus sa ma opresc. E o diferenta subtila, nu stiu daca ego-ul meu a vrut sa vindece si am realizat apoi ca nu e bine sa intervin mai mult, sau a fost teama de umbra.

    • Excelentă întrebare. Există două opţiuni – prima să primeşti acceptul celui aflat în terapie. A doua, când deschizi Sursa, să ceri ca această Lumină să curgă în măsura în care persoanei respective îi este permis şi numai pentru binele său suprem.

      • … şi încă ceva…. să ai încredere în ce simţi – să acţionezi pe baza a ce simţi – şi apoi să evaluezi. Cale mai bună nu există 😀

Lasă un comentariu