călătorii luminate

Şi a fost a treia ceremonie. După isprăvile din primele două, am decis să nu mai las pe nimeni să intervină, aşa că iau doză foarte mică pentru a putea funcţiona cvasi-normal. Senzaţia de curat e incredibilă, şi in Univers năvăleşte un val de galben care colorează totul. Nu sunt singura care l-a văzut.

Păianjenul deschide din nou poarta spre matrice, şi prima viziune e cu motive florale intense între câmpuri care vibrează în modele geometrice. portalul / floareCulorile sunt intense, modelele – toate vegetale. Predomină floarea de ayahuasca, în şase petale, care  vibrează, fosforescent, între lujerii de chakruna. Imaginea e atât de puternică, încât  simt nevoia să o desenez în caietul meu cu liniuţe.

Simt că mă doare centrul pieptului, de parcă cineva l-ar desface cu un uriaş desfăcător de conserve, sutienul mă strânge, de parcă circumferinţa toracică s-ar fi expandat major. Ceva s-a deschis. Ceva mare este acolo, în mijlocul fiinţei mele.

Lângă mine apar, păşind domol, animalele mele de putere: ocelotul se aşează în stânga mea, ursul alb şade în dreapta. În palmă apare, ca de obicei, albina de pământ. Aşteaptă momentul pentru a interveni.

curge o viziune, lungă, despre copii. Este vorba despre ceva pentru copii. Nu mi-este foarte clar, dar ştiu că are legătură cu deprogramarea copiilor. Iar eu sunt în, din filmul ăsta.

Apoi, plonjez în trenuri şi călătorii, umblu, fericirea aceea pe care o am de câte ori călătoresc mă invadează, şi ultima secvenţă este cu maşini vechi, de colecţie, frumoase, am cinci sau şase şi cea mai dragă e un Dodge foarte vechi, vişiniu. Francisco îi cântă lui Iisus: Abre la Puerta, con Tu Luz del Mundo… şi conti nuă cu invocaţii către îngeri.

Ieşim în armonie din toată ceremonia… şi mai stăm o vreme de poveşti şi ceai în templu, aşteptând până toată lumea este pregătită să se culce.

Apoi, visele continuă, iar vibraţia aceea specifică, pe care doar forţa plantei o trezeşte, continuă şi ea. Această a treia ceremonie a deschis o dimensiune superioară (a cincea) şi o caracteristică a ei, pe care nu o pot numi decât Ploaia de Binecuvântări. Am la ce medita 😀

Iar curgerea domoală de inspiraţie se revarsă în poveştile de după prânz,, când începem să auzim din cele ce le-au văzut alţii, trecuţi de bariea dură a lui 3D: unii le-au văzut pe Yashingos. Sunt cinci principale, care răspund de păsări, animalele de apă, animalele de uscat, plante şi copaci. Simt că există mult mai multe în afară de acestea cinci… şi e ciudat că aproape toţi le-am putut percepe.

noi2Apoi, A. ne spune că ne-a văzut luminile, pe a lui Y. şi pe a mea. Fiecare are un fel de făruleţ în pântec, lumina lui Y. e albastră, a mea e roz. Mă uit la pietrele celor două inele şi încep să înţeleg.

Suntem într-o buclă continuă, în care experimentarea şi învăţarea se succed. Şi, cu Y. intrând în transmisie, Aleph se deschide, iar şi iar, din ce mai amplu.

Prin vârfurile degetelor îmi curg literele care se aştern lin pe hârtie şi scriu

Afirmaţiile Maestrului

Sunt Anima pentru fiinţele vii.

Sunt întruparea Spiritului Divin.

Sunt Alinarea inimii tuturor celor care locuiesc în această dimensiune.

Sunt Inima Flăcării Roz.

 

Şi, liniştită, citesc şi recitesc aceste cuvinte. Este fişa postului meu. Sunt Acasă. Porţile Magiei sunt date de perete.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s