Puritate emoţională

emo-purityPregăteşte-ţi viaţa: trecerea în revistă a purităţii emoţionale

Riturile de trecere pe 2012 încep în curând!

Începutul Riturilor: septembrie

Îmbrăţişează-ţi puritatea emoţională

Yoga râsului

Trecerea în revistă a farmecului emoţional

Împământează-te şi rămâi împământat

Resurse şi sprijin suplimentar

gold  keyÎnceputul riturilor: septembrie
Fundaţia Children of the Sun co-creează un Program de Rituri de trecere pentru toţi slujitorii planetari de lumină, în care va îndruma o iniţiere de grup de 12 săptămâni în niveurile conştiinţei christice şi în conştiinţa  perceptuală şi experienţială a sinelui ca Dumnezeu.

Conducând la data de 21.12.2012, scopul final al Fundaţiei este să liverze acest program capital astfel încât să îndrume oamenii în procesul accelerat de iniţieri „cap la cap”. Prioritatea noastră maximă este de a atinge nivelul de puritate necesar pentru a gemera armonica de grup christică, cea care oferă puterea autentică de a binecuvânta şi a face masele de oameni să evolueze.

Suntem în faza de pregătire!

Pentru a trece prin aceste Rituri, este EXTREM  de important să aveţi un nivel înalt de control şi echilibru al celor trei corpuri inferioare – corpul fizic, cel emoţional şi cel mental.

Aceasta cuprinde o demonstraţie a purităţii fizice, după ce aţi adus nevoile şi dorinţele corpului sub controlul sufletului. Corpul astral-emoţional este limpede şi calm, demonstrând abilitatea de a menţine o stare de armonie şi echilibru în faţa obstacolelor. Pentru a obţine controlul asupra corpului mental, cândurile voastre sunt calificate ca prezenţă divină interioară şi demonstrează un nivel înalt de linişte şi pace interioară.

Prin cele 12 săptămâni de Rituri de Trecere, demonstraţia noastră directă a tonului de grup christic va reverbera în toată Reţeaua cristalină Planetară, catalizând o ridicare dinamică a nivelului nostru de conştiinţă unitară, şi ridicând astfel porţiuni mari de cadru uman, pentru a conduce, posibil, pe mulţi pe drumul lung şi dificil al măiestriei de sine. .

Fiecare dintre aceste 12 Rituri este o iniţiere, iniţieri complete în ele însele. Va fi ca o serie de  fulgere de Lumină Christică cosmică  în pregătirea marii noastre evoluţii. Acest lucru nu s-a mai făcut niciodată într-un mod atât de accelerat.

De următorul Ciclu Lunar şi în cele ce urmează…

laugh yogaÎmbrăţişarea purităţii emoţionale

Următorul nivel de pregătire colectivă pentru Riturile de Trecere ce urmează se concentrează direct pe puritatea corpului emoţional. Aceasta este una dintre cele mai provocatoare faze iniţiatice  pentru  Lucrătorii planetari de lumină, căci suntem atât de uşor de indus în eroare de iluziile dorinţei şi de emoţiile personale.

E necesară o capitulare esenţială pentru a permite condiţiilor potrivite măiestriei emoţionale să apară din interior. Prin eliberarea ataşamentelor de farmecul emoţiilor sinelui inferior şi centrarea atenţiei pe Divinitate creăm spaţiul pentru manifestarea prezenţei care aduce pacea, care este mediul necesar REalizării divine.

Recomandări pentru pregătire:laughter

YOGA RÂSULUI

Am trăit cu toţii efectele pozitive ale unui zâmbet cald şi sincer, însoţit de un hohot sănătos de râs. Aceste comportamente simple sunt expresii exterioare, care ne permit să împărtăşim starea interioară de bucurie şi armonie. Lumina care se reflectă în ochii noştri când zâmbim este un indicator clar că din inima noastră radiază iubire.

În timpul acestei perioade de pregătire intensă, vă încurajăm din toată inima să  vă păstraţi o atitudine jucăuşă şi voioasă. Bucuraţi-vă de alifia vindecătoare a râsului din inimă, cu prieteni dragi şi cu colegi, slujitori de lumină, de câte ori puteţi. Yoga râsului ajută mult la uşurarea spiritului, eliberând orice deşeuri emoţionale stagnante din câmpul vostru, cu graţie şi uşurinţă.

Trecerea în revistă a farmecului emoţional

Acest „sclipici” poate fi definit ca o dorinţă de origine emoţională, care se colorează pe sine pe un ecran iluzoriu, prin lentila personalităţii umane condiţionate.  Aceste forme iluzorii sunt tipare de conştiinţă limitatoare, care rulează în realităţi fantastice, valori false, dorinţe înşelătoare, percepţii distorsionate şi multe necesităţi de care, de fapt, nu avem nevoie.

Cele mai tenace  dintre aceste străluciri fermecătoare  sunt atât de adânc întipărite, că nici măcar nu pot fi recunoscute ca gânduri sau ca obstacole în calea marilor revelaţii ale conştiinţei.

Articol pentru referinţă:

Luminarea farmecului emoţional

Lighting Up Emotional Glamour  

Farmecul pe calea spirituală

Starea de farmec este o componentă a alcătuirii noastre, care provine din tipare astrale străvechi şi dorinţe vechi ale personalităţii.

Există un număr infinit de moduri în care emoţiile pot căpăta strălucire. Aceste formaţiuni false se pot găsi acolo unde există o proporţie de critică, mândrie, ataşament emoţional, comp0rtamente de separatism şi un simţ al superiorităţii.

Farmecul spiritual şi discernământul

List of Common Emotional Glamours  

Una dintre cele mai mari provocări pentru noi, în timpul deschiderii în nivelurile extinse de percepţie extrasenzorială, este să distingem între înţelepciunea divină care derivă dintr-o conştiinţă iluminată şi acel psihism astral.

Psihismul astral poate fi definit simplu ca un ansamblu de mesaje derivate dintr-un plan fals al substanţei de esenţă emoţională. Ceea ce am putea intui ca mesaj divin sau viziue clară este adesea o reflecţie astrală care este reansfigurată de distrorsiuni. Această interpretare greşită, comună şi inocentă, vine ca rezultat a polarizarea cuiva care înclină mai degrabă către natura emoţională decât către o centrare stabilă în Suflet.

Accelerarea energiilor care sosesc pe planetă şi deschiderea în consecinţă a naturii noastre psihice a creat o grămadă de informaţie despre tranziţia în curs, cu apariţia multor interpretări ale aşa-zisului „adevăr cosmic”. reflecţia noastră continuă asupra multora dintre experesiile new age  este necesară pentru a ne păzi împotriva direcţiilor greşite şi a crearea unor realităţi fantastice, bazate pe emoţie.

Intuiţia Divină este Sursa Pură de Informaţie.

Este de asemenea, important de amintit că activitatea asociată cu channelingul în afara energiilor este o informaţie primită şi filtrată prin vălul personalităţii umane. Dacă există limitări personale ale receptorului, cu siguranţă va exista un grad de distorsionare a mesajului. Sigur nu mai e nevoie să canalizăm entităţi spirituale externe odat ce dezvoltăm capacitatea de a primi în mod divin din conştiinţa noastră iluminată proprie.

Ne aflăm în procesul unei mari rafinări pesronale şi în etapa de spulberare finală a vrăjilor iluziei. Să continuăm cu întrebările constante, în înţelepciune şi cu marea lumină a discernământului aplicată întregii informaţii, pentru a  ne asigura că nu acceptăm mesajul ca adevărat doar pentru că e minunat sau exprimat inteligent. Aşa se creează şi se energizează continuu conceptele minţii de masă false.

Bineînţeles, cea mai eficientă metodă de desluşire este de a dezvolta puterile raţiunii pure şi ale Intuiţiei Divine prin iluminarea propriei conştiinţe dezvoltate.

Aici se află adevăratul mesaj al discernământului.

groundedSă ne împământăm şi să rămânem împământaţi

Mulţi aspiranţi pe Calea Iniţierii sunt înclinaţi să îşi îndrepte întreaga atenţie  către centrii mai înalţi şi chestiunile spirituale corespunzătoare. Această concentrare unidirecţională înaltă a minţii duce adesea la o senzaţie energetică de instabilitate şi de lipsă de împământare. Dacă suntem neîmpământaţi, este foarte uşor să intrăm în tipul de răspuns „luptă sau fugi” când suntem confruntaţi cu situaţii care ne încearcă din plin.

Ajungând să trămi niveluri mai înalte de stabilitate şi control emoţional, putem răspunde cu graţie oricărei nevoi sau situaţii dintr-o stare obiectivă, de iubire şi compasiune.

Mai jos sunt înşirate câteva metode care să vă ajute la împământarea şi stabilizarea corpurilor voastre energetice:

Afirmaţii: EU SUNT împământat în corpul meu şi pe Pământ, aici şi ACUM.

Asiguraţi-vă că vă hrăniţi corespunzător cu mâncăruri şi lichide care nu conţin toxine.
(ex.: apă pură mâncare organică, proteine, minerale)

Mai puţin timp în câmpuri de electricitate, mai mult timp în natură şi în medii naturale.

Visualizări: corzi de împământare, flori între degetele de la picioare, picioarele devin rădăcini etc.

Atingere iubiroare (masaj, îmbrăţişare, ţinut de mâini)

Trăind grade mai pronunţate de stabilitate şi împământare emoţionalăm devenim un câmp de forţă viu al păcii iluminate. Energia în exces este canalizată corespunzător li calificată prin sistemul nostru multicorporal şi mediul înconjurător.

Pentru a obţine aceasta, trebuie să intrăm într-un loc de linişte interioară, în care corpurile noastre emoţionale sunt ca lacurile limpezi, complet stabilizate şi libere de orice emoţie personală, complet deschise pentru a primi fluxul de iubire, linişte şi înţelepciune care curge de la Divin.

Este vital să ŞTIM şi să SIMŢIM că Dumnezeu este în noi, pentru legătura aceasta împământată la Divin este cea care ne permite să operăm liberi de orice frică, într-o stare de încredere totală, rafinată de căldura necondiţionată.

Calm şi stabil= puternic şi capabil.

laughing buddha 2Resurse şi sprijin

~ Pregătirea corpului emoţional ~

1. Sesiuni personale de transfer

http://r20.rs6.net/tn.jsp?e=00159vbd0uYbEszJ0hj9jf-F_bn9QjUDvVKwuxEIbsalJ4BFQFDtBTibRJBT8-L3h7zOi9YXSEP5ahlFLegcvHEOSUnStvljV62m2xWeLrX1Qf2y0Vy6QMo4xaJjNDndVhEQ2G_20S1RVJS-cX-M-UAOlwiR4FB8Quhbkn2lCDHQpRgSBM3kY1Nuwnf56w4I2dH9FlIXdSGKRSL69cODqg14N2AJ0PFU_A3

Echipa noastră de Transmisie de LUmină este gata să ajute orice lucrător de lumină la transmutarea oricăror limitări fizice în timpul fiecărui ciclu lunar. Dacă aveţi nevoie de un nivel mai amplu de suport, vă rugăm nu ezitaţi să luaţi legătura cu noi înainte de data transmisiei, pentru a primi fulgerul uriaş de Iubire Divină şi Perfecţiune radiat de aceşti transmiţători dedicaţi.

2. Articole legate de Purificarea emoţională

 Lighting Up Emotional Glamour

 Glamours of the Spiritual Path

3. Reluaţi!
Riturile de Trecere 2011

Recomandăm o reluare a acestui program extraordinar creat pentru trecerea noastră de 11. 11. 2011 şi oferit cu graţie în dar de Fundaţia  Children of the Sun . Acesta prezintă virtuţile Conştiinţei Christice (unificate) în forma a şapte rituri, şapte peceţi şi şapte daruri.

Lasă un comentariu