Riturile de trecere: 1. Relaţia Divină

Acest prim Rit de Trecere este menit să pregătească condiţiile, în timp ce noi ne stabilizăm claritatea viziunii pentru îndeplinirea completă a ţelului.

 

Ţelul este Dumnezeu. Aceasta este starea de realizare a adevărului Existenţei Unice şi de întrupare conştientă a acestei conştiinţe unitare şi a scopului său. Naştem, colectiv, Realizarea lui Dumnezeu, şi a noastră, ca Principiu Christic.

 

Ca bază pentru întreaga tranziţie de 12 săptămâni, această iniţiere se axează pe stabilirea celei mai semnificative Relaţii Divine pe care o avem cu  Dumnezeu, în tandem cu a cunoaşterea faptului că noi suntem Dumnezeu.

 

În acest Rit, ne ancorăm în locul de radiaţie atot consumatoare şi matricea de cuprindere a aceste inţiative de grup multaşteptate.

 

Iubirea de Dumnezeu

 

Ceea ce magnetizează radiaţia aceasta, pentru noi, este iubirea noastră sinceră pentru Dumnezeu, iubind pe Dumnezeu cu inima, mintea şi tot sufletul.

 

Binecuvântat este cel ce începe să iubească pe Dumnezeu, căci ceea ce este iubit, este realizat.  is

 

Iniţierea noastră înseamnă să ne menţinem atenţia nestrămutată asupra lui Dumnezeu, ca punct central din care se concepe fiecare gând şi acţiune. Prin această credinţă iubitoare, ne iubim Sinele şi pe toţi ceilalţi. Totul este Dumnezeu. Realizând aceasta, orice frică a gândului şi limitării muritoare se şterge

 

Când suntem una cu tot ceea ce este Dumnezeu, atunci ne realizăm.

 

Prin acest Rit de Trecere, fie ca noi să permitem Imanenţei Divine să pătrundă adânc în înţelegerea noastră. Fie ca noi  toţi să fim treziţi la datoria noastră şi la privilegiul de a fi devotaţi Divinului care este zidit în Sinele noastre şi în toate celelalte fiinţe.

 

To truly know God within is the greatest blessing that we can give to Humanity.

 

Dumnezeu este Totul

 

In relaţia divină, ne vedem pe noi înşine ca fiind Dumnezeu. Vedem inteligenţa infinită care se află în toată natura şi care este neschimbată de iluzia separării.

 

Renunţăm la iluzia că devenim ceva. De fapt, am fost şi vom fi întotdeauna Dumnezeu, şi este doar o chestiune de acceptare. Acceptaţi acest adevăr.

 

În acest Rit, păşim cu smerenie în faţă şi mergem direct la Dumnezeu să declarăm cu convingere totală şi fără nicio teamă că noi suntem Dumnezeu, că suntem total şi complet uniţi cu această Sursă Infinită.

 

 

 

Legea Relaţiei

 

Legea Universală a Relaţiei spune că toată creaţia este o parte integrantă a Tot Ceea ce este. Toată viaţa este o relaţie şi venim pe lume prin relaţii interconectate.

 

Fiecare relaţie din viaţa noastră este o oglindă care reflectă Divinitatea.

 

Să îţi iubeşti aproapele ca pe tine însuţi înseamnă să fii Dumnezeu care vede prin ochi omeneşti. Recunoaştem că Christos, Principiul Divin, trăieşte în tot ce e viu, ca şi în noi. Deoarece Principiul Divin curge prin noi,  putem să privim la toate reflexiile noastre exterioare fără niciun fel de judecată.

 

A iubi şi a sluji toate manifestările vieţii este unul dintre cele mai mari privilegii ale noastre.

 

A putea face asta cu aceeaşi graţie şi efort cu care străluceşte soarele înseamnă a exemplifica adevăratul înţeles al Relaţiei Divine.

 

Înregistrarea audio de suport pentru meditaţie se găseşte la

http://www.childrenofthesun.org/images/audio/new/r1-eng.mp3

iar cea în limba română, la

http://www.childrenofthesun.org/images/audio/new/r1-rom.mp3 .

 

Distribuit ca un cadou de iubire, cu bucurie.

Dacă îl utilizaţi, vă rugăm menţionaţi  web a sursei:

Children of the Sun Humanitarian Foundation

info@childrenofthesun.org

www.childrenofthesun.org

 

 

 

Lasă un comentariu