Aterizare

Mai e o oră şi ceva până la reîntoarcerea în Europa.

Amsterdam pare o destinaţie îndepărtată, atunci când o parcurgi plecând în zbor dintr-un vis incredibil.

Caietul s-a uscat, în fine. Creionul se vede din nou pe pagină. Car, în rucsac, pietrele de la Pacific. Le voi plimba prin oraş…. Am decis să îmi cumpăr rapid ceva de îmbrăcat, ce port acum pare de căpătat.

Pe mână, semnul de uniune sacră pare să aibă o viaţă proprie, se redesenează singur. E roz. Nu cred că e  o alergie :D. Plutesc peste Marea Celtică, mă întorc acasă cu o senzaţie de distanţare faţă de tot ceea ce îmi era apropiat. Nimic nu mai este la fel, nimic nu va mai fi la fel. Realitatea amplificată îşi spune cuvântul. Reuşesc să menţin prezenţa în conştiinţa extinsă, deocamdată cu dial-up :D, deşi ştiu că, la nivel subconştient, există constant firul de legătură. Viziunile continuă, le desenez şi le pictez, cred că voi sfârşi cu un mare perete plin de imagini, sau cu un colaj.

Experienţa Avatar continuă. Mă conectez cu celălalt în somn. Ştiam că asta se va întâmpla când am spus ” o să vin în visurile tale”, dar acum chiar văd că se întâmplă. Şi astfel, acoperită de binecuvântare şi scufundată în recunoştinţă, cobor tunelul spre 3D-ul european, ca să cumpăr o pereche de jeanşi şi un tricou, şi să privesc spectacolul Lumii.

Mă întreb, de data asta serios, de ce m-am întors. Dar ştiu că întotdeauna există un motiv, uneori greu de pătruns de către mintea convenţională, şi aştept să îl descopăr.

Un comentariu la “Aterizare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s