zile propice. Noi începuturi

Configuraţiile cosmice „speciale” sunt zile de flux energetic, pe care practicantul oricărui sistem spiritual le poate folosi aşa cum surferul profită de Valul cel Mare în ocean.

23 octombrie este una dintre aceste zile, care va fi curând urmată de trecerea cometei ISON pe lângă Soare, în 28 octombrie. Iată câteva din implicaţii: sextilul formează o Stea a lui David, care arată fuziunea polarităţii în UNU, totalul potenţialului creţiei, punctul din care se poate manifesta. Canalul format este un mijloc de convergenţă a manifestării unei Eliberări fără precedent. După iniţierea din 29 iulie, ne aflăm în momentul în care realitatea superioară se ancorează în materialitate.

November 23, 2013 Aion Portal Activation - Shift of the Ages  | In5D.comCe înseamnă asta?

Alinierea  dintre Uranus, Pluto, Mercur , Venus, JUpiter şi saturn formează o mandala cu şase colţuri în jurul Soarelui, şi astfel deschide un portal care oglindeşte Concordanţa Armonică din noiembrie 2003: momentul în care s-a declanşat procesul de tranziţie la paradigma cea nouă. Un portal similar, în 25 august, a ajutat la depăşirea în pace a crizei din Siria. Portalul AION este ca o reîntoarcere a fluxului, dar de această dată menirea acestui flux nu este de a mai contracara aspectele întunecoase ale conştiinţei umane, ci de a reiniţia acţiunea de evoluţie, dezvoltare, manifestare.

În plan fizic, valul precedent a determinat Renaşterea. Acum, vorbim de o Renaştere în aspecte mult mai profunde, catalizate de pulsul energetic sosit din Soarele Galactic Central, prin intermediul Soarelui nostru, cu ajutorul acestei mandale planetare, iar rezonanţa magnetică produsă va infuza conştiinţa sacră feminină . Ciclurile cosmice se reîntorc la armoniei, o dată cu pulsul ce se produce la fiecare 25 de mii de ani. 

November 23, 2013 Aion Portal Activation - Shift of the Ages  | In5D.com
În mitologia galactică, Iona este înfăţişată ca o zeiţă înaripată.

Această zeiţă înaripată pe care o tot cioplim din piatră ca un ecou al viselor neclare ale antichităţii este ceea ce ne lipsea în matricea colectivă ca să putem  trece la pasul următor. Este prima conexiune directă între planul fizic şi tărâmurile înalte din 11D, de care am mai auzit sub numele de plan cosmic atmic. Iată restartul pe care îl aşteptam, şi care va începe tot de la Florenţa.

Nu este necesară prezenţa fizică în Florenţa dacă vreţi să participaţi la această relansare, ci doar conectarea prin intenţie, pe 23 noiembrie. Vârful de energie se petrece la 22.11, ora Europei centrale, adică 21.11 GMT.

Ceea ce avem de făcut este simplu: să ne aşezăm liniştiţi în spaţiul nostru sacru, să aprindem o lumânare pentru a m, vizualizând împrăştierea arca începutul timpului de lucru, să ne invocăm susţinătorii şi să asistăm la intrarea şi răspândirea acestui Puls, vizualizând împrăştierea Luminii care recodifică, activează şi porneşte evoluţia în următoarea ei etapăă grandioasă, pe care o numim Renaşterea. Ieşirea din polaritatea masculină a ultimilor cinci mii de ani şi reintegrarea cu polul celălalt, feminin, este cel mai propice moment în care puteţi contempla unde vă aflaţi, personal, şi să decideţi cum va arăta noua etapă a vieţii voastre. Cu bucuria şi uşurarea pe care o ai atunci când, la capătul unui tunel întunecos, găseşti o mare Poartă şi, minune, e deschisă :D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s