leacuri de lumină

Leacuri de lumină:

Protecţie şi vindecare de otrăvire radioactivă, neurotoxine, bacterii şi virusuri.

Cutremurul din Noua Zeelandă, urmat de cutremurul din Japonia, arată clar că am intrat într-o fază mai complexă a Nodului Haotic.

Hathorii doresc să împărtăşească o metodă de protecţie şi vindecare de intoxicare radioactivă, ca şi alte stări de boală. Această metodă este numită Leacuri de Lumină.

Acest lucru este evident legat de evenimentele care se desfăşoară în Japonia. Totuşi, pe măsură ce apar schimbări ale Pământului, s-ar putea să ne confruntăm cu provocări similare în viitorul apropiat, în alte locuri din jurul globului.

Această metodă ne va ajuta atât să ne protejăm, cât şi să ne vindecăm de expunere, nu doar la radioactivitate, dar şi la neurotoxine şi forme mutante de bacterii şi virusuri. Din perspectiva Hathorilor, ne putem aştepta la o înteţire a acestor evenimente în orizontul nostr de timp apropiat. Metoda implică o conectare la Sufletul nostru Celest, aşa numitul BA. Această acţiune are scopul de a ne conecta la tărâmuri de lumină care fac parte din fiinţa noastră.

Tot ceea ce există în Cosmosul nostru poate fi nezut ca o calificare sau o expresie energetică a luminii. Chiar şi cele mai dense forme de materie sunt of formă de lumină.

În această metodă, ne conectăm la Sufletul nostru Ceresc, cu intenţia şi aşteptarea că ne va împărtăşi o energie care ne protejează şi/ sau ne vindecă. Trimitem această intenţie la Sufletul nostru Ceresc. Ridicăm mâinile deasupra capului  (Cu aproximaţie, acolo unde mâinile se ating găsiţi sediul Ba.) cu vibraţia emoţională a mulţumirilor sau gratitudinii. Aceasta este rezonanţa vibratorie care activează, pur şi simplu, acest aspect superior al fiinţei noastre.

Odată ce trimitem  această intenţie, legată de mulţumirile sau gratitudinea pentru BA, trimitem conştiinţa în chakra inimii, primind  energetica vindecării sau protecţiei în chakra inimii. S-ar putea să trăim energetica aceasta ca pe o formă de lumină, sau ca pe modele geometrice, sau s-ar putea să simţim o senzaţie de coborâre a energiei. S-ar putea, de asemenea, să trăim această energetică pur şi simplu ca pe un gând sau sentiment.

Odată primită energetica în chakra inimii, ea este gata să fie trimisă.

Pentru această fază vom avea nevoie de apă pură, pentru că apa păstrează acest tip de informaţie foarte bine. Ţinând un recipient cu apă în mâini, prin intenţie, trimitem energia care se află în chakra inimii în mâini şi în chakrele care se  află în centrul fiecărei palme. Energetica intră în apă pe această cale.
Ni se sugerează să amplificăm această energetică repetând procedura de trei ori: în total de trei ori prin adăugare a două proceduri la prima. Apoi bem apa. Apa trece în elementul apă al corpului nostrui, iar calităţile de vindecare şi protecţie ajung, până la urmă, în fiecare celulă.

Prin această acţiune, calificăm lumina, făcând-o să coboare prin canalul central al corpului nostru în inimă şi trimiţând-o în elementul apă. Conştiinţa apei primeşte această energetică, iar când bem apa, corpul o primeşte.

Dacă ne aflăm într-o situaţie în care am fost expuşi la radioactivitate trebuie să începem procedura aceasta aşa cum am descris-o, calificând energia care coboară de la BA să ne protejeze şi să ne vindece de orice posibilitate de otrăvire radioactivă.  Dacă avem alte mijloace să ne protejăm, evident trebuie să le folosim şi pe acestea, dar dacă nu avem nimic altceva decât instrumentele propriei conştiinţei, ne putem proteja şi vindeca.

Dacă am fost expuşi la neurotoxine, trebuie să facem acelaşi lucru. Suntem în miezul unei epidemii care implică infecţii bacteriene sau virale? Suntem sfătuiţi să facem acelaşi lucru.

Pe măsură ce intrăm, colectiv, în această fază din ce în ce mai profundă  şi mai intensă a Nodului Haotic, bacteriile şi virusurile vor suferi mutaţii mai rapid. Această metodă ne permite să ne protejăm şi vindecăm de aceaste forme de viaţă mutante.

Este important să înţelegem că noi creăm protecţia şi vindecarea prin puterea propriei noastre conştiinţe. Avem acces direct la propriile tărâmuri de lumină. Avem dreptul suveran de a angaja tărâmurile de lumină pentru noi şi pentru cei dragi nouă.

Dacă ne găsim într-un dintre situaţiile dificile pe care le-am descris, ni se sugerează să luăm Leacul de Lumină – adică apa pe care am încărcat-o – de mai multe ori pe zi, aşa cum ne ghidează intuiţia.

Este dificil să ne confruntăm cu consecinţele activităţii tectonice din Japonia şi ale tsunami-lui care a rezultat. Dar dorim să ne mutăm atenţia de la efectele fizice la cele mentale, emoţionale şi spirituale create de un asemenea dezastru.

Datorită faptului că ne aflăm într-un Nod Haotic şi energiile din spaţiul profund, conjugate cu activităţile exploziilor solare ne afectează corpurile energetice, noi, colectiv, suntem mai afectaţi. Asta înseamnă că a fi martor la suferinţa fraţilor umani sfărâmă inima. Există o acceptare a faptului că sentinţa lor poate fi sentinţa noastră. Această recunoaştere creează o deschidere în inimă, şi prin inimă – inima noastră –  se realizează stări de conştiinţă superioare. Astfel, cutremurul din Japonia este, în multe feluri un cutremur al inimii colective.

Timpurile care urmează nu sunt uşoare. Din perspectiva Hathorilor, vom fi confruntaţi cu schimbări ale Pământului. Dar un rezultat al acestor evenimente este că suntem zguduiţi din rădăcini şi că hipnoza de masă se opreşte pentru un moment. Iar în această distrugere evidentă şi suprarealistă, mulţi dintre noi văd foarte clar că civilizaţia noastră se sprijină pe o bază fragilă. Atât literal, cât şi la figurat.

Astfel, sfatul pentru această fază a Nodului Haotic este să învăţăm şi să stăpânim abilitatea de a crea noi înşine Leacuri de Lumină, astfel încât, când vine timpul, să ştim cum să angajăm această putere a protecţiei şi vindecării pe care o posedăm în propria noastră natură. Ni se sugerează să navigăm prin aceste timpuri nu doar cu mintea, ci şi cu inima – şi să permitem ca inima noastră să fie atinsă, pentru că pri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s