Integrarea surplusului de Lumină

Image result for water imageIndiferent de felul în care abordăm REalitatea, un lucru este absolut cert: în ultima vreme, lumea a luat-o razna. Trecerea prin centura fotonică  și fluxurile ulterioare de lumină care scaldă, periodic, planeta au un efect de reprogramare. Suntem copleșiți. Avem stări emoționale extreme. Viața curge ca un yo-yo. Dormim foarte mult sau foarte puțin. Ne-a crescut sensibilitatea. Iată doar câteva simptome ale supraîncărcării datorate fluxurilor intense – așa-numitele ”coduri de lumină” – care ne saturează sau ne suprasaturează.

În principiu, e de bine :). Lumina de acest tip, care sosește în valuri și este mai intensă în perioade cu evenimente cosmice, cum a fost exlipsa inelară de soare de ieri, are un efect de reprogramare fizică pozitivă pentru cei capabili să o ”digere”. Deci, cum facem ca să o putem absorbi și integra cât mai eficient? Sunt trei categorii de soluții

1. Fizic

Image result for crystals and gemsCel mai bun remediu este apa: fie că bem, serios, cu disciplină, apă (e mult mai importantă decât mâncarea), fie că alegem să ne facem o baie cu sare de Himalaya, săruri Epsom (sare amară combinată cu uleiuri și sare de mare, de exemplu rețeta de aici ) sau o baie cu cristale  cum ar fi citrinul, cuarțul, ametistul, apa rămâne elementul esențial de echilibru și alinare.

Reduceți cantitatea de mâncare, orientați-vă către legume verzi, fructe, semințe, lăstari. Lăsați zahărul, carnea și excitantele deoparte, ele nu fac casă bună cu vibrațiile luminoase înalte.

Respirați. Respirați cu intenți de a integra: inspirați, absorbind lumina, expirați conștient, fixând lumina. Mai puteți încerca Țcele 9 respirațiiȚ.  Un exercițiu de zece minute pe zi este minunat.

2. Emoțional

În perioadele de absorbție intensă apar fenomene de eliberare emoțioală la fel de intense. Image result for emotional balance imagesNu are niciun sens să încercăm să le rezistăm, pentru că rezistența va intensifica senzația că ne-a pus cineva la blender, rotind elicea ba într-un sens, ba în altul.

Vă vine să plângeți? Plângeți. Simțiți furie? NImic neobișnuit. Aveți doar grijă ca, în procesul respectiv, să nu îi folosiți pe cei apropiați ca pe niște paratrăsnete. Stați cu sentimentul respectiv, îmbrățișați-l, acceptați-l până se resoarbe. Ceea ce iese la suprafață în perioadele de încărcare luminoasă este, de obicei, o emoție veche, neprocesată, care v-a dat de furcă în cursul vieții.

Deci: nu faceți  mare lucru. Doar fiți  acolo, prezenți, în momentul în care sentimentul iese la iveală. Dați-i voie să se reverse, conștientizați că este acolo. Uneori apar și imagini legate de starea respectivă: dacă acesta este cazul, urmăriți filmul și vedeți dacă nu cumva acolo e vreo rădăcină a emoției respective. Încetați să mai judecați actorii scenei cu pricina. Iertați-i. Apoi mergeți mai departe 🙂

3. Mental

Cel mai grozav lucru în situațiile în care mintea intră în overdrive în situația de absorbție intensă a energiei, este să parcăm gândurile. Remediul? Meditația statică sau activă. Meditați pe respirație, alegeți o mantra care vă place, puneți-o pe repeat și întindeți-vă pe canapea, cu intenția de a asculta și stât.

Image result for life flow imagePermiteți-vă să curgeți prin viață, fără a mai judeca și critica oamenii implicați în situațiile cu care vă întâlniți. luați lucrurile ca atre și vedeți care este cel mai bun lucru pe care îl puteți face în situația dată.

4. Scurtătura energetică

Descărcați excesul de energie pe care nu îl puteți procesa, îmbrățișând un copac. Sau lăsând acest exces să curgă prin tălpi, în Rețeaua Cristalină a Pământului – acest mare internet invizibil al planetei – cu intenția ca energia să hrănească tot ceea necesită lumină.

Reglați și armonizați chakrele prin tehnici de meditație, mișcare a  pranei sau tehnici de vindecare, cum ar fi ReiKi. Detectați supraîncărcarea și alegeți să lucrați conștient cu ea.

 

 

Dacă vrei să citești mai mult despre cercetările științifice asupra interacțiunii ADN-ului cu lumina, iată un articol excelent: interacțiunea ADN-ului cu lumina