Eu Sunt:

  1. andreea ionescuRomâncă, expusă la mediul executiv de afaceri de peste ocean (trei ani, în firmă americană de consultanţă, ca director de operaţiuni) şi în România (15 ani în funcţii de conducere din firme multinaţionale şi corporaţii româneşti).
  2. Manager de nivel executiv, experimentat, cu rezultate măsurabile în business. Triplarea cifrei de afaceri în perioadă de criză, dublarea bazei de clienţi, introducerea în premieră în România a unor bune practici (de exemplu, CRM, ca politică de business susţinută de sisteme informatice), îmbunătăţirea percepţiei brandului sau a satisfacţiei clienţilor cu  200%   ar fi doar câteva dintre rezultatele obţinute în funcţiile executive.
  3. Un consultant de business şi personal, care facilitează evoluţia oamenilor şi a afacerilor lor în direcţia sustenabilităţii şi profitului pe termen lung, atât la nivelul corporaţiei, cât şi cel individual.
  4. Posesoare de centură neagră de trainer şi facilitator, obţinută prin Educato Ltd., Marea Britanie, bun ascultător şi coach.
  5. Scriitor amator: peste 70 articole publicate, o carte de călătorii (se pregăteşte a doua), două bloguri cu peste 1000 articole şi 1000 de pagini.
  6. Femeie, mamă şi stăpână peste o grădină micuţă şi un animal de casă. Mare amatoare de cărţi, filme, muzică şi călătorii către tărâmuri îndepărtate.
  7. Un om care crede sincer în evoluţie, în bine şi în frumuseţea interioară a fiecăruia dintre noi.

5 comentarii la “Eu Sunt:

  1. Pingback: Și ce dacă? – The Happiness Project | Catchy

  2. Am intrat intamplator pe blogul dvs,si mi-a placut mult ce am citit,nu trebuie sa ne lungim fetele de suferinta,ci trebuie sa ajutam cum putem mai bine,intr-adevar este o mare tragedie dar trebuiesc schimbate multe lucruri in tara asta legislativ,numai asa putem schimba lucrurile,nu sa gasim acum pe acarul paun si totul sa continue ca pana acum ,sa lasam nepasarea asta deoparte,sa ne cunoastem drepturile,imi placeti f.mult sunteti o tipa extrem de pozitiva,va doresc mult succes in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s