bien etre

înapoi, în vis

Vedeţi imaginea la dimensiunea completă Dimineaţă, devreme. Dimineţile cristaline de vară, la ora la care aerul încă miroase a proaspăt şi nu a fost compromis complet de eşapamente şi şantiere. Alergi prin trafic la o întâlnire pe o stradă care îţi aminteşte de tine, când aveai 13 ani. Clasa a şaptea, prima petrecere la care s-a dansat.

O casă boierească, un balcon semirotund, amintirea degetului pe întrerupător şi amestecul acela copleşitor până la leşin între emoţie, aşteptare, senzaţie. Parchezi în faţa casei şi ziua de azi dispare complet ca să te transporte pe tine, omul de azi, în mintea şi inima adolescentului de ieri. Te cuprinde aceeaşi febră nebună şi nimic nu mai poate merge rău astăzi, oricât de multe s-ar întâmpla.

Ziua continuă în acelaşi fel insolit, fotografiezi picioruşele unui porumbel care stă deasupra copertinei în răcoarea căreia te-ai învăluit. Te întorci la maşină, lângă tine opreşte, superbă şi familiară, o limuzină cunoscută, cu un zâmbet tăvălit prin plăcere şi durere, la fel de cunoscut. Cum se poate ca oraşul ăsta să fie atât de mic?… IMG_0006

şi ziua o ia razna, razna de tot, iar la opt seara, când ai terminat de recuperat toate celea pe care ar fi trebuit să le faci la opt dimineaţa, te ridici de pe scaun şi zâmbeşti foilor colorate de pe birou. Pentru că a fost o zi pentru tine, în care ţi s-au întâmplat cel puţin două lucruri bune, iar după colţ te aşteaptă, şmecheră şi simpatică, următoarea bucurie maaaare cu care să îţi poţi umple inima şi şterge lacrima.

Principee

imperfecţiunea noastră are un miez bun

Ajunge omul la o vârstă la care începe să se împace cu ideea că ăsta e jocul, asta e piesa, atât poate învăţa pe dinafară. În afară de plăcerea de a observa ce este împrejur, am căpătat un bun obicei, de a balansa totul astfel încât să pot să renunţ la constrângeri fără să provoc rebeliuni.

Colecţia alăturată e un melanj de pilule de marketing şi branding personal, după cum a bătut vântul comunicării prin piaţă şi ce fel de respiro pentru introspecţie a încăput în agendă.

a trecut vremea constatărilor doctorale de prin cursuri turnate în capul studenţilor, care nici nu le pot aplica, săracii, după aterizarea de urgenţă în mediul comercial real. Poate că pastiluţele de aici mai folosesc cuiva pentru o durere de cap… o mahmureală… sau chiar ca antidepresiv 🙂 .

2 comentarii la “bien etre

 1. Buna,

  Scuze ca te abordez aici pentru problema asta, dar nu am gasit alta cale mai buna.
  Am fost studenta lui Stefan Liute in primul semestru al acestui an universitar si am fost prezenta la cursul la care ai fost invitata. Mi-am notat atunci adresa de e-mail pentru a primi parola la cursul acesta https://pisicka.wordpress.com/2010/11/19/branding-personal-trusa-de-scule/ insa nu am primit-o, sau daca am primit-o, probabil ca a intrat in spam…
  Rugamintea este, daca se poate, sa primesc acum acea parola. Promit sa-mi verific atent zilele astea mail-ul. Multumesc!
  Anda

  • Mulţumim, mulţumim pentru follow up.
   Ar trebui să fi primit deja pe adresa de email privat parola 😀
   Caută-mă dacă ai întrebări.
   Andreea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s