Cu ce te îmbraci de 21 decembrie?

Au început mesajele cu tematică de 21 decembrie. Exaltate, înspăimântate, alarmiste, sumbre, visătoare.

21 decembrie e bătaia de douăsprezece noaptea a Ceasului Cosmic. E momentul în care începe o nouă Zi. Atât. Dar, după cum se poate remarca deja, energiile încep să fie oglindite întocmai… Trimitem frică? primim frică. Trimitem ură? Primim încă un război.

Cum ar fi să emitem conştient bunătate iubitoare, timp de trei zile – una înainte, una în timpul şi una după 21 decembrie? Oare ce primim înapoi? Poate aurore trandafirii. Sau primăvară în miezul iernii. De fapt, nici nu are importanţă, dar… dacă o lume întreagă se retrage ca să mediteze de 21 decembrie, cu intenţia de a emite sentimente pozitive, e ca atunci când se roagă pentru tine o grămadă de oameni: lucrul acela chiar se întâmplă.

Problema mea cea mai mare nu este ce o să se întâmple de 21 decembrie, ci ce o să se întâmple DUPĂ 21 decembrie. E ca atunci când ai luat admiterea la facultate, habar nu ai ce o să vină în următorii patru-cinci ani, dar ştii că e de bine.

Şi atunci pui de o petrecere straşnică. Eu o să mă îmbrac frumos, o să merg să meditez cu prietenii mei, ca să punem parabolicele pe recepţie şi să vedem ce primim… de la omuleţii verzi, de la Marele Soare Central, de la Dumnezeu, de la supraconştiinţa speciei umane.  De emis, ştim sigur ce o să emitem: trei lucruri. Lumină. Pace. şi Iubire.

Şi voi fi îmbrăcată în cele mai frumoase haine albastre ale mele, pentru că albastrul are semnificaţii profunde, din care cea mai marcantă pentru mine nu e nici protecţia, nici curajul, ci puterea Legii Universale pe care o numim voinţă divină.

Tu cu ce ai de gând să te îmbraci de 21 decembrie?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s