Armonia regăsită

Săptămâna asta, nu ştiu de ce, mă tot izbesc de oamenii care au nevoie urgentă să se regăsească. Se urăsc pe ei înşişi, se duc la biserică să se roage fiindcă nu îşi mai găsesc liniştea, caută tot felul de metode exterioare pentru a lucra, de fapt, înăuntru.

Am o soluţie care funcţionează fără greş, şi pe care o aplic de câte ori am nevoie să reintră în contact cu mine. Lucrez ceva. Creez ceva, cu intenţie şi concentrare. Aşa s-a născut colecţia de şiraguri din mărgele semipreţioase, pe care – culmea – le-am şi vândut în mare parte, la un preţ foarte apropiat de cel al pietrelor…
Aşa că vă invit să vă gândiţi care e activitatea care vă oferă acest prilej de regăsire a armoniei. E o oră la sală? E de săpat în grădină?  E o reflecţie leneşă pe canapea, cu o carte în mână? sau un bridge cu prietenii buni? Oricare ar fi, identificaţi-o, puneţi-o mental în ramă, pentru că este panaceul vostru personal, şi apoi rupeţi o o bucată din timpul vostru pentru a face exact acel lucru, cu gândul la voi şi nimeni altcineva. Nu sunt importante producţiile, deşi e clar că actul de reculegere m-a inspirat şi a adus şi muza pe masă. IMportant este că funcţionează, fără greş. De fiecare dată.

Nu e un act de egoism, ci unul de reparaţie personală, de care aveţi nevoie atât voi, cât şi cei pe care eventual simţiţi că îi trădaţi.

Aştept rezultatele aici, pe blog 😀

4 comentarii la “Armonia regăsită

  1. Buna ,

    Ca de fiecare data mesajele tale imi aduc aminte de mine. Ce pacat, eu nu imi gasesc timp de fiecare data cand apari. Chiar zilele trecute un bun prieten , imi spunea ca „m-am uitat„. Azi am reusit, chiar in timpul programului , sa vorbesc cu mine o jumatate de ora. Si am plans, si m-am urecheat, si am ras cu cea pe care o stiu acolo in coltisorul ei asteptandu-si randul. Exista o sansa pentru fiecare dar trebuie sa o prindem cu mainile amandoua. Poate ti se pare banal, dar aceasta jumatate de ora cu mine a insemnat colierul tau de margele. Si iti multumesc . M

    • fiecare dintre ele este gandit ca un remediu, fiecare e conceput si incarcat pentru a rezolva o situatie sau o stare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s