Zgubilitice înscrisuri locale

A venit primăvaraaaa! Şi, cu ghioceii şi zambilele reglementare, au ieşit la lumină şi cuvintele, ele, care este.

În ceţurile dimineţii, la semafor, o imagine înviorătoare. Hai cu leuşteanu, frate. Unde mai pui că nu ne jucăm: borşul Cimbrişor e marcă înregistrată. A propos, se pune cimbru în borş? Mă declar incompetentă la features and benefits.  😀

Următorul exemplu este înduioşător.

Anvelopele de iarnă au obosit. Trăncănite şi hârjâite prin gropi, fiare ieşind din liniile de tramvai şi alte asemenea piedici şi dureri, au şi ele nevoie de un spa al lor.

Mă încântă prospeţimea cu care un detaliu mic al unui lucru de altfel anost poate deveni un strop de sentiment în dimineaţa gri de Bucureşti.  Iar dacă prin trafic vezi o droaie de Dacii cu UBi sau UBY pe plăcuţa de îmatriculare, de ce nu le-am iubi puţin şi pe anvelope? Doar puţin, atât cât să le asigurăm un loc confortabil, la hotelul de anvelope. Se vor odihni, binemeritat, până la următorul viscol care, fireşte, ne va lua iar prin surprindere.

Şi, deşi am făcut poze pe repede înainte, prin parbrizul nu prea curat (aştept să plouă ca să pot rezolva apoi problema spălatului) Bucureştii şi nebuneala de dimineaţă au câte o mică împunsătură energizantă. Atât cât să te trezeşti zâmbind.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s