Scrisori în lanţ

Recunosc că primesc tot felul de chestii, mai bigote sau mai visătoare, sub forma scrisorilor în lanţ. De obicei nu le dau drumul, pe principiul că gândurile celor care propagă scrisoarea pot amplifica intenţia celui care a trimis, şi nu sunt sigură de intenţii.

Azi am primit pentru a treia sau  a patra oară acelaşi lucru, de data asta nu o scrisoare în lanţ. E o rugăminte a unui savant japonez, Masaru Emoto, să trimitem apei gândul bun.

Se ştie că apa are proprietatea de a memora lucruri. de aceea e folosită în mai toate riturile de pe pănânt, fiind încărcată de sacerdot şi apoi distribuită într-un fel sau altul laicilor. Dar omul ăsta a făcut altceva. A proiectat intenţii de toate felurile în apă, după care a cristalizat-o. Veţi vedea ce tipar are crima versus iubire, rugăciunea, poluarea. Pentru cei interesaţi, fotografii cu carul se pot găsi la http://www.google.ro/search?q=masaru+emoto&hl=ro&prmd=ivnsobl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=YwmUTd3-Osb5sgakhNC1CA&ved=0CDkQsAQ&biw=1024&bih=449

Nu asta e important, până la urmă. Cred că importantă e mobilizarea aproape generală a oamenilor de pe toată planeta de a face un singur lucru, azi la amiază, ora fiecărei ţări: să trimită un gând bun, fie el rugăciune, invocaţie, mantră sau mătanie, apei de la centrala nucleară din Japonia, pe care o roagă să ne ierte că am poluat-o radioactiv şi în care transmit pace, iubire şi puritate. La urma urmei, asta ar trebui să fie o scrisoare în lanţ.

Reclame

2 comentarii la “Scrisori în lanţ

  1. Nu stiu cand trebuia facuta rugaciunea pentru apa, dar eu azi la 12 ma voi ruga pentru japonezi. Si tot a propos de apa, pe sticla din care beau zilnic, am scris’iubire si recunostinta’, iar apei din pahar ii multumesc. Sper ca ti-a fost bine pe unde ai fost. La noi este stationar. Chiar acum voi trimite corespondentilor mei mesajul de ajutor pentru japonezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s