Goodwill hunting

Cred că primim destule veşti sumbre sau macabre de la televizor sau din presă.  Aşa că am pornit la vânătoare de bunăvoinţă.

M-am înnisipat într-un mal de crizanteme în toate culorile şi nu am putut să nu umplu portbagajul cu ele. În Piaţa de Flori din Bucureşti, un ghiveci costă doar 5 lei.

Apoi am plonjat în piaţa de produse tradiţionale româneşti, unde am stat de vorbă cu oameni pasionaţi, care cred în ce fac. Am gustat minuni bio şi am suspinat în faţa tăvii de lut în care s-a călit, la cuptor, varza.

Dar, de fapt, toate aceste minunăţii au fost premii suplimentare pentru excursia în Rahova. Noi venisem la The Ark… ca să ne jucăm.

Da, e pe bune. Am venit cu copiii mari şi mici la Holy Molly, năstruşniciile atent supervizate de o echipă care iubeşte joaca deşteaptă.

Şi… ne-am jucat.

în definitiv, poţi să găseşti un milion de motive pentru a te uita exact în direcţia opusă celei indicată de ştiriştii noştri, amici cu catastrofele şi vip-urile de dâmboviţa. Şi, oriunde te uiţi, găseşti oameni care fac lucruri din inimă, deoarece cred cu toată inima în ele. Adapost CalutiDupă zburdălniciile Holy Molly (www.holymolly.ro) am dat o fugă până în Toboc să vorbim cu oamenii care salvează cai. Dacă aveţi drum pe acolo, lăsaţi-le zece lei pentru un balot de lucernă. Când veţi vedea caii, s-ar putea să vreţi să le daţi mai mult.

Reclame

Un comentariu la “Goodwill hunting

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s