moonstruck

În nopţile cu lună plină aterizează, mai lin sau mai puţin, în minţile noastre cele mai demente vise şi idei.

dacă aş avea un carneţel de post-it notes lângă pat, şi m-aş concenra să notez fiecare vis, cred că aş scoate de un roman science fiction. Dar nu la asta mă gândeam în seara zilei de azi, cu ochii la luna plină din imagine, ca un sandvici gustos, cu ou, între norii pufoşi.

Ci la creativitate. Suntem creativi în cel emai ciudat circumstanţe. Pe toaletă, în somn, câând ascultăm o muzică bună la volan, aşteptând să se facă verde. Ideile mele vin cu ghiotura în noţile cu lună plină sau când cineva, un catalizator, pronunţă o secvenţă de cuvinte care funcţionează ca un întrerupător. Şi lumina se aprinde în minte 🙂

Mi-aş dori să pot aduna toate visele oamenilor în noaptea asta, noapte cu lună plină. Şamanii spun: aprindeţi o lumină, căci lucrăm. Visăm lumea întru fiinţă. Dacă toţi muritorii ar avea puterea acestor mari magi, care pot materializa visele, poate că am avea mai puţine tornade, cutremure şi erupţii. Asta, după ce toată lumea trece pe la şcoala obligatorie de gândire. După ce şi-ar pune mâniile în ghips, ca să le transforme în înţelepciune. După ce şi-ar bandaja tristeţile. Şi după ce şi-ar extirpa invidiile, ura, gelozia, îngheţându-le cu spray-ul salvator al perspectivei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s