Limba noastră-i înfundată

Un bar ciudat, cu closete pictate cu mere, viermi şi dame; pereţii arată ca atelierul unui fotograf de pe vremea lui Ceaşcă.  Decorul suprarealist îmbie la alegeri suprarealiste. E o bere acolo, în meniu, 10 lei 😐

Gustul berii, de grătar utilizat contra naturii, e egalat doar de pliantul de promovare. Citim, cu mare plăcere, că berea respectivă „A fost enumărată ca o specialitate culinărească în magazinul Playboy în octombrie 2006.” Parol, ţaţo?

În meniu mai avem o propunere genială. Ţigări DumHill 😀

Ieşim din cârciuma respectiă, însoţiţi de zgomotul zarurilor de table (băieţi, am nimerit cumva la Căciulata, la tratament şi nu ştiam…) şi continuăm prin frumosul oraş Sibiu.

Pe o stradă, undeva, în transilvania, găseşti benzină. Benzinăria se cheamă, nici mai mult, nici mai puţin, decât PETROTYL.

M-am născut în România. Limba oficială a ţării ăsteia e româna. Şi multe surprize ascunde. Pentru traducătorul de ocazie, pentru mâna tremurândă pe tastatură şi pentru copywriterul de ocazie. Că la marketing, la bere şi la fotbal ne pricepem cu toţii, nu?

Lapte bună, copii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s