când stai doar în BTL

Ce faci când nu poţi, pentru că nu ai bani, sau nu ai voie (în final, tot aia e, cineva nu te lasă) să ieşi în ATL? Te concentrezi pe ceea ce ai şi faci cât poţi de bine. Limita e propria creativitate. NU pot să nu remarc aici cum au „stors” cei din industria tutunului fiecare picătură de insight din cercetările pe care, sunt sigură, au cheltuit o grămadă de bani.

Ingeniosul semn de rezervare creat de Camel are un slot intern, prin care culisează o plăcuţă. O parte a plăcuţei are semnul REZERVAT , iar după ce te aşezi la masă şi te joci, împingând înăutru semnul, apare meniul din imagine 😀

Curat, brand, produs, vizibilitate. de fapt, e atât de vizibil încât gemuleţul pus peste masă, pe care scrie Ciuc, devine invizibil…

Dacă vreţi să vă pregătiţi temeinic de vacanţă, aveţi şi o propunere de profil: o cârjă şi un cadru.

Nu, nu e o propunere de discount la pachete turistice pentru cei care au avut de suferit înainte de salvatoarele luni iunie şi iulie, când hotelierii se pregătesc să ia pielea de pe noi.

Dacă omul îşi face iarna car şi vara sanie… pregătiţi-vă pentru accidentele de hidrobicicletă, scuter acvatic şi bunjee jumping. Avem di tăti!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s