o piaţă în care lucrurile se schimbă

Slide1

În ultimele zile, m-am văzut cu oameni care se trezesc fie într-un modus operandi diferit de ceea ce ştiu ei, fie într-un context care nu le mai permite să facă lucrurile aşa cum li s-ar părea normal.

desigur, situaţiile par foarte simple când stai pe margine, dar pentru toţi cei care se Slide2recunosc în descrierea de mai sus, mi-am permis să pun cap la cap (iertare, dragi brand makeri pentru repetiţie, dar unii  o aud pentru prima oară) câteva direcţii.

Important în toată economia jocului e să îţi iei tema în serios, să îţi iei câteva foi de hârtie şi să încerci să completezi imaginea Slide3pe care o vezi.

După ce ţi-ai stabilit modul în care vrei să lansezi noile idei, trebuie să devii ceva mai practic.

Trebuie să te gândeşti la detalii. Iar după, abia DUPĂ ce îţi este foarte, foarte clar cum vrei să faci, şi ai completat ambele tabele, Slide4începi să te gândeşti cum ar trebui să îţi schimbi şi tu modul de operare. Suntem într-o piaţă care a venit până acum la noi. E momentul în care trebuie să atacăm, în stil ghepard. Cu un plan bun, ca să prinzi antilopa până nu se îndepărtează. Asta presupune, înainte de toate, o resetare personală.

Slide5Apoi, foarte, foarte important, e bine de căutat un partener cu care să faci câte o recapitulare periodică. Dacă nu e consultantul tău de business sau de imagine, un prieten bun. Soţul, soţia, iubitul, iubita, copilul tău adolescent.

Absolut capital să te urmărească altcineva, Slide6ca să fii motivat suplimentar.

Apoi… lucrurile ar trebui să meargă de la sine. Adică mai departe, mai adânc, ca să explorezi ceea ce a mai rămas de explorat. Apoi să o iei de la capăt, adică să reinventezi ceea ce ai lansat. Cu puţină disciplină, merge. Am ataşat şi un mic exemplu. Mă bucur că, după fix un an, am ajuns să verific în practică ceea ce am proiectat atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s