personalitate dubla, sau schizofrenie…

Vedeţi imaginea la dimensiunea completăFiecare zi mai deschide capacul unui borcănel cu pomezi, parcă lucrurile devin din ce în ce mai complicate.
Azi, de pildă, m-am confruntat cu o dilemă existenţială pe care o consideram sortată. Am declarat în repetate rânduri că brandul pentru care lucrez are foarte multe puncte comune cu mine.
Şi, într-o bună zi, te trezeşti că eşti chiar asimilat cu brandul. Şi că, mai mult, greşelile pe care brandul le face în interacţiunea cu clienţii pun o pată de umbră pe faţa ta. Greu de descris frustrarea şi încrâncenarea, cu atât mai mult cu cât ţi-ai dat osteneala să duci acest brand unde trebuie.
viaţa e, însă, altfel decât proiectul, te trezeşti că propriul copil înjură şi scuipă pe stradă şi te întrebi, uman, în primul moment ce poţi face ca să separi de tine această proastă percepţie. E clipa personalităţii multiple. Din fericire, eu şi cu mine nu ne-am certat de data asta. Am ales să fac ceea ce aş face şi eu atunci când stiu că am necăjit un prieten. Să cer scuze şi să fac ceva care să repare greşeala. Deşi gustul amar s-a atenuat, am un brand mic şi neascultător, care scapă din mâna părintelui şi face răutăţi. Cred că va trebui, în ordine, să îl pedepsesc, să îi ţin o predică despre ce e bine şi ce e rău să faci, apoi va trebui să cresc şi eu mare şi să accept că un copil bun poate proveni dintr-o familie de rataţi, şi invers…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s