23 de zile de armonie: Trump e băiat deştept

Iaca, s-a ales şi miss-a… cu vârfuri de audienţă, transpiraţie, nervi,

IMG_5862

adrenalină, lacrimi şi toată cohorta de alte sentimente asociate. O domnişoară blondă, care şi-a învăţat, silitoare, cele de zis, va reprezenta România.  O ziaristă de la o publicaţie care are cititori mai deştepţi decât media întreba cum reprezintă ea România. Fata a răspuns bine, chiar dacă extrem de previzibil.

IMG_5860 Dar nu lucrul ăsta e interesant, ci faptul că, printre multele corvezi pe care această blonduţă şi le-a asumat cu seriozitate şi cu hotărâre, şi care îi vor schimba viaţa, dacă le însuşeşte, este o interesantă probă de gândire pozitivă, pe care taica Trump a însăilat-o în trama concursului, lângă costumul popular şi discursul despre patria mumă.

Acest copil pe tocuri va trebui să petreacă 23 de zile fără să se certe cu nimeni şi încercând să facă pe toată lumea să o placă. Interesant exerciţiu, care te scoate din egoism, aroganţă, descărcări nervoase. Să te gândeşti în permanenţă la ceilalţi – un test de dăruire şi de gândire pozitivă. IMG_5857Cred că e o probă de maturizare cum rareori vezi, aşa încât, dacă românca noastră făcătoare de sprâncene din Los Angeles o să îi ofere micuţei un make over exterior, iar de la sponsori a primit toate răsfăţurile cre să o facă să se simtă bine, regulamentul concursului are toate şansele să o schimbe pe dinăuntru şi să facă din ea o femeie. IMG_5863O româncă. Poate îşi va susţine cauza naţională cu succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s