oamenii care visează sunt mai fericiţi

fasolea fermecata, covorul fermecat. gandul.din parchet cresc plante fabuloase, păduri în care ciupercuţele au ochi şi chuzzles mici, negri şi prietenoşi.

Seamănă puţin cu visele de Sânziene, simplul fapt că m-am uitat pe http://www.domestic.fr a declanşat nebunia, zborul, starea de bine.

Uneori ai parte de sublimul decorporării. Atunci când nu ai acest noroc, poţi visa. Visezi, iar realitatea înfloreşte, imposibil şi minunat, astupând toate găurile, gurile de canal, muchiile ascuţite şi muşcăturile. Probabil că una din cele mai mari eroziuni ale vârstei adulte este reprimarea dorinţei de a visa cu ochii deschişi.

Să stai cu fruntea rezemată de fereastra aviomului şi să laşi minea să construiască realităţi pe cât de alternative, pe atât de imposibile. Să te bucuri de minuni neîntâmplate.

Poate că Peştilor le e mai uşor, Fecioarelor mai greu, dar, în definitiv, este doar vorba să îţi dai propriul accept pentru a deschide porţile grele, cu ghimpi şi bare, în spatele căror ţi-ai ferecat mintea. E bun, e ca mierea când se amestecă cu aroma cojilor de lămâie şi cu bulele mici, perfecte, din sifon.

Îţi faci şi tu o limonadă?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s