inedită

Ultima zi din miniconcediul de reparatzie se termină. Azi chiar că am făcut tot felul de trăsnăi.

Singurul lucru de pe lista de to do e că am ajuns la bancă să văd ce se întâmplă cu cardul cela de a EXPIRAT de mai bine de un an… Ceea ce am şi făcut, dar într-un mod inedit.

Proaspăt reblonzită, am decis să mă duc pe jos. Ca să nu mai caut în van loc de parcare la Victoriei. Am luat-o per pedes. Ocazie cu care am constatat că s-a reparat podul… dar mai e de făcut strada, care arată ca un teren de dirt track.

Aşa că am ieşit la maxi taxi, care a făcut o veşnicie până la staţia de metrou. Am ascultat puştimea râzând de tonurile de apel ale altora şi comentând care dintre deţinătorii de 4×4 este mai interesant. Am cumpărat o cartelă de metrou, din care am folosit doar două călătorii. La bancă nu am făcut nimic, aşa că am decis să mă duc la magazinul de feng shui din 1 mai. Pe jos.

Am ieşit cu plăsuţa plină… şi apoi am mers, pe jos, fireşte, până la Arcul de triumf, de unde am luat… autobuzul. Şi el a făcut o veşnicie, m-a lăsat la ceas, în Colentina, de unde am mers… pe jos, până acasă. Inclusiv prin pădure, contemplând vandalismul şi gunoaiele, pe câmp, stând de vorbă cu ciobanii.

Nu am făcut nimic. am mers pe jos. am cumpărat amulete. a fost o zi minunată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s