time, time again

Doua zile s-au topit in nestiut, secunde care au disparut, s-au contopit, au fuzionat. Nu stiu unde a alergat timpul, unde s-a scurs, am patit acelasi lucru si sambata, si duminica. Sambata, cand credeam ca e 7 seara, am constatat ca era 1 noaptea. Iar ieri… tot cam asa.

Coincidenta sau nu, am reusit sa-l vad pe Benjamin Button, un film pe care mi-l doream si care a fost un pic mai previzibil decat ma asteptam. Dar curburile timpului s-au inchis, frumos, in bucla cu mesajul din film.

Putin flower power, bijuterii facute cu mana, gandind la nimic – poate doar la scopul in sine, de a face bijoux de vacantza – si o supa fierband linistita pe focul mic de la aragaz, ca sa aiba copilul ce manca. timpul s- ascuns intro crevasa calda si intunecata, din care nici nu prea iti vine sa iesi. Vineri seara, viscolul a daramat masinile pe autostrada spre mare; sambata ninge, duminica e frig, primavara e si ea, probabil, in aceeasi crevasa.

timp pentru ceaiuri cu vanilie, filme la dvd si lene, cu pisica aliniata in lungul parchetului, fix deasupra locului pe unde trece tubulatura de apa calda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s