cauza si efect

Sunt la putine ore de momentul in care va trebui sa ma desprind si sa rulez valiza turcoaz pe trotuarele ude. Dar am primit un cadou nevazut, despre care nu pot sa nu scriu pana ma apuc de facut bagajele.

Se spune ca faptele influenteaza, ca un bumerang, urmatoarele secvente. Ca ce dai si ce primesti sunt doua lucruri extrem de legate. De fapt, nimeni nu stie exact daca e asa, cu exceptia marilor initiati care nu au imprastiat vestea oamenilor de rand.

Dar rare sunt ocaziile cand ti se permite, nevazut, sa te intorci si sa repari o ipoteza de plecare. Un mediu pe care l-ai alterat, fara stiinta, intr-un inceput. Si apoi sa revii in prezentul concret cu constiinta clara si bucuria interna imensa ca lucrul asta s-a intamplat.

Mai cred ca totul se petrece pentru un motiv. Nu am putut schimba cursa, am bolit in Paris, m-am scufundat din nou in oras si in tot ceea ce imi aduce bun pentru ca aveam nevoie de timpul asta, scos din firul zilnic. Timp de reflectie si de revenire la matca. Timp in care se aduna apele.

Si totul e atat de simplu dupa aceea: nu ai de facut decat sa dai la o parte toate obsesiile si dorintele nimicitoare, iar Universul, energia elementara, Dumnezeu, Mama sau oricum ii spun oamenii, vine sa se manifeste pentru tine. Nu pot decat sa ii multumesc pentru una dintre lectiile cele mai profunde, si sa o astept pe urmatoarea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s